Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oby nie popełnić gafy

to jak z tym czarnym na wesele?

Polecane posty

można pojawić się w takiej sukience? dodam, że będę mieć złotą kopertówkę, takie same buty, i coś jasnego albo żakiet do kościoła,albo szal lub cos innego co znajdę pasującego. Chodzi o to, ze mam taka małą czarną, odcinaną pod biustem złotymi kryształkami, sukienka jest do kolan, lekka i zwiewna. Jeszcze metkę ma i jak jej teraz nie założe to nawet nie wiem czy inną okazję będę mieć. A szkoda by w szafie tylko wisiała, niech się pobawi ;) Jeżeli chodzi o moje zdanie: to wg mnie kolor sukienki na wesele nie ma znaczenia. Na moim dziewczyny bawiły się zarówno w czarnych jak i w białych sukienkach. Ani razu zaden z tych kolorow mnie nie zakuł w oczy. Ale trochę się obawiam, że para i goście z którymi ja się bedę bawić jako gość może nie być tak wyrozumiała. szukać innej kreacji? czy iść w czarnej sukience? jak sądzicie?

Gość tempka12
do mnie mogla bys w takie isc :)masz dodatki nie czarne wiec ok lepsza czern niz biel na pewno

Gość karolaaaaaqqq
idź w czarnej tylko żęby nie wyglądała jak suknia pogrzebowa, jeśli nie jest przesadzona to nie ma co wydawać kasy na nową kieckę ________________________ http://tnij.org/gwum

Gość 222222
ja byłam na weselu brata mojego męża w czarnej i co z tego? u nas wszystkie moje koleżanki z pracy były na czarno :) i wyglądały super... a co to za różnica w jakim kolorze sukienka? ważne żeby się dobrze czuć i dobrze bawić...

no cos w tym jest niestety ja wczoraj załozyłam taki temat .. bo tez ide w czarnej na wesele mam niebieskie dodatki i dziewczyny z forum napisały ze kolorem sukni mam sie nie przejmowac

Również jestem zdania, że to nie ma znaczenia, ale wiem że niektórzy są przeciwni. Mi sie wydaje, że czarna sukienka jest sukienką elegancką i nie powinna nikomu wadzić. ale wiadomo na kogo się trafi? Moja świadkowa była nawet w czarnej sukience i nic mi to nie przeszkadzało. w sumie jak dobrze pamiętam, to ta dziewczyna do ktorej idziemy na wesele, na weselu znajomego była w białoczarnej sukience. Szkoda że zdjęć nigdzie nie mam to bym podpatrzyła ;) głupio jest mi jej pytać, jeszcze się nie zgodzi to problem będę mieć ;)

Gość sdf
tez ide w czarnej z dodatkami fioletowymi. moja swiadkowa miala czarno-biala i wygladala super. mysle ze chodzi glownie o to,zeby nie byc tylko na czarno ubranym,a sie czyms ozywic. wtedy jest sie eleganckim na weselu a nie smutnym na pogrzebie.

Ja bym ubrała taki zestaw o jakim piszesz :) Dla mnie to jakieś dziwny przedział że czarny to juz żałoba! U mnie na ślubie było parę dziewczyn które miały czarne sukienki.Ba! świadkowa miała na ślubie biały (cały)garnitur a na weselu czarną sukienkę i dla mnie to naturalne :)Uważam że najważniejsze jest to by gośc się dobrze czuł.Osobiście bym się nie pytała Panny Młodej czy mogę tak czy tak przyjść -po co? Żeby mnie jeszcze w róż ubrała :D Zupełnie inaczej jest jeśli gość ma czarną sukienkę,czarne buty,czarne pończochy,czarną biżuterie i czarną torebkę:D to wtedy NIE :D

Mnie się osobiście podoba gdy dziewczyny mają różne kolory sukni. Ale wiadomo nikomu nie powiem jak ma się ubrać;-)

Gość DANM, BDCAN,
wiesz co ja ogladałam wczoraj płytke z wesela i przyjacióki i dopiero wtedy zobaczyłam jak duzo osób było w czarnych sukienkack na weselu mi sie to w ogole w oczy nie rzuciło. w sumie lepiej w czarnej niz białej:)

poza tym taka mala czarna jest bardzo praktyczna, bo mozesz w niej obskoczyc kilka imprez zmieniajac np. tylko dodatki:) Co do ubioru weselnego jeszcze to mi osobiscie nie podobaja sie suknie balowe, typowo sylwestrowe, uwzam, ze to wyglada smiesznie na weselu a juz zwlaszcza w kosciele.

Dzięki, utwierdziłyście mnie w przekonaniu, że słusznie postępuje. Jednak czasy się zmieniają, odnalazłam stary topik , sprzed 2 laty, i tam każdy zdecydowanie odradzał czarnej sukienki. Fajnie, że uda mi się uniknąć zakupu kolejnej sukienki a wesel trochę szykuje się w tym roku, a wszystkie u wspólnych znajomych więc ta sama kreacja odpada ;)

e tam, moja świadkowa była w czarnej sukni, długiej do ziemi ze srebrnymi dodatkami i wyglądała bardzo ładnie :) nie przejmuj się. moim zdaniem o wiele gorszym nietaktem jest ubranie się na biało, szczególnie w jakieś wypaśne suknie a'la ślubne :P szczególnie jeśli się wie, że panna młoda będzie w skromnej sukni ecru :P