Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybaskonczonaXXXX

Mam ochote na s.e.x...tylko czy ktos mnie zechce:(

Polecane posty

Gość chybaskonczonaXXXX

Jestem sama,rozstalam sie z moim partnerem juz wiele miesiecy temu,szczupla opalona,zadbana..w zasadzie z zewnatrz atrakcyjna kobieta. Nie bede udawala bo to bez sensu,chcialabym wreszcie sie z kims kochac,tylko mam powazny problem ...po ciazy mam na ciele masakre,brzuch potwornie poryty rozstepami i pomarszczony a na dole poprostu rozciagnieta dziura,czegos takiego poprostu jeszcze nigdy nie widzialam nawet na zdjeciach reklamujacych plastyke pochwy z prywatnych klinik w stanach,ja mam normalnie widoczny otwor do pochwy...jestem zalamana,bo jestem mloda kobieta,mam swoje potrzeby...i boje sie ze mnie nikt nie zaakceptuje.Pisze tu bo chcialam znac opinie panow na ten temat,jak byscie sie zachowali bedac w intymnej sytuacji z kobieta ktora mam taka przypadlosc

Gość do chybaskoncz....
tak szczerze to masz marne Szanse,sorki

Gość czorny książę
Ja miec wielki kutafona

Gość chybaskonczonaXXXX
Heh...pol zartem to chyba konia by trzeba bylo:))) Dzieci zdrowe,a ja wrak...chyba ja jedna mam taki klopot,jak widac kazdy z was ma idealna gladka i piekna kobiete,tymbardziej nie nastraja optymistycznie,naleze do bardzo nielicznych

Gość adrian2503
Zależy co kto lubi :)

Gość adrian2503
Znajdzie się chętny ;)

Gość chybaskonczonaXXXX
slyszałam że sa jakieś operacje plastyczne wygładzania cipy, ale pewnie to drogo?

Gość chybaskonczonaXXXX
No wlasnie tego sie chcialam dowiedziec ...czy ktos moglby polubic??

Jak będziesz używać wulgaryzmów słownych, to nie. Poza tym dziewczyno nie masz innych problemów? Seks seksem, ale życie życiem.

Gość gość;]
Nie masz co sie przejmowac, troche cwiczen, dietka i takie tam i bedziesz jak nowa ;-)

Gość chybaskonczonaXXXX
To byl podszyw,nie uzywam wulgaryzmow...zycie zyciem,ale dla mlodej kobiety to nie jest proste zeby pogodzic sie z faktem ze zycia sexualnego juz miec nie bede wcale,i kazdy zdrowy czlowiek to rozumie

Nie demonizuj. To po pierwsze. A po drugie weź się za to, za co możesz bez większych kosztów. Poza tym kocha się kogoś, a nie za coś.

Gość chybaskonczonaXXXX
do gosc,dietka??? co mam sie zasuszyc na wior,juz jestem szczupla,naciagnietej skory z rozstepami sie nie da wycwiczyc,akurat ta wiedze posiadam

O ile wiem, są kremy na to. Nie znam się, ale gdzieś coś czytałem. I nadal obowiązuje to, co napisałem wcześniej.

Gość gość;]
Hmm nie do konca przeczytalem :P Z tego co wiem to sa roznego rodzaju kremy na rozstepy dla kobiet, a także zabiegi usuwajace rozstepy. Co do Twojej szparki to niestety nie znam się, sprobuj napisac na jakims forum dotyczacym zdrowia. Wiem ze to nie ladnie pytac sie kobiet o wiek ale ile masz lat? I pamietaj ze aby Cie ktos zaakceptowal musisz pracowac nie tylko wygladem ale i charakterem. Nikt nie chce pieknej kobiety ze zje..nym charakterem.

Gość chybaskonczonaXXXX
Jasne ze sa kremy..przeciwko rozstepom,ale na istniejace nic nie pomaga,z tym trzeba sie nauczyc zyc.Jak sie ma meza ktoremu sie z milosci urodzilo dzidziusia,zycie jest inne,chlop sila rzeczy akceptuje majac potomka...ale obca kobieta,z dziecmi i w dodatku oszpecona...wiem ze mi juz nic poza plastyka nie pomoze,a to koszt ok 20.000 w mojej sytuacji nerealne...dlatego nie pytam tu co moge zrobic,tylko jak konkretnie TY jako czytelnik mojego posta bys sie zachowal w sytuacji intymnej z kims z takimi defektami

Gość gość;]
Zawsze jest druga i trzecia dziurka ;-)

Dlaczego oszpecona? Cheesus...

trochę już widziałem, ale to co opisujesz trudno mi jest sobie wyobrazić. ale przecież jest tyle pozycji, gdzie facet nie musi widzieć Twoich "wad". jesli szukasz kochanka, to wcześniej wyjaśnij mu w czym problem. szukaj też starszego, rozwodnika, faceta z dzieckiem. po prostu doświadczonego. jeśli partnera.. to nie wiem. :)

Gość chybaskonczonaXXXX
ha,o jakims mlodziutkim facecie nawet nie mysle,odrazu by sie pytal, a co to jest..i dlaczego wlasnie tak...starszy raczej mogl widziec niejedno:)ha,ha,ha...od tylu nic nie widac,ale zazwyczaj faceci chca tez widziec front:) Co innego tu na forum,ale face-to-face to chyba nie jest dobry pomysl zeby na starcie wyjawiac swoje defekty...znacie jakiegos faceta ktory z gory uprzedzil partnerke ze jest slaby w lozku albo ma malutki sprzet??? kazdy zazwyczaj udaje ze jest swiecie przekonany ze jest wszystko z nim ok.

I tu się mylisz. Poza tym... był kiedyś taki kontrowersyjny plakat United Colors of Benetton składający się z wielu fotek kobiecych łon. Dla każdego coś miłego. No i jak sobie wyobrażasz, że na pierwszej randce ktoś pyta Cię o szczegóły anatomiczne? No i jak przedmówca stwierdził, masz być atrakcyjna mentalnie, defekty wszelkie nie mają wtedy znaczenia.

Gość chybaskonczonaXXXX
Dziekuje,za rady...wlasnie wkrotce kroi mi sie randka,z kims kto mi sie podoba,tylko ten czlowiek bardzo delikatnie daje mi do zrozumienia ze jest po rozwodzie i 17 latach malzenstwa...i generalnie dobrze sie czuje wolny,aczkolwiek potrzebuje przyjaciolki,wiadomo o jakie potrzeby chodzi,i zastanawiam sie czy ja taki ochlap wogole powinnam sie ladowac z kims do lozka,byloby to czystym egoizmem:)))

Idź na tę randkę i nie marudź. Co będzie, to będzie.

Gość gość;]
Czemu wszystkie kobiety sa przekonane ze faceci szukaja lasek ktore atrakcyjnie wygladaja... Ogromna role odgrywa atrakcyjnosc charakteru. O czym mam pogadac z pusta blondynka (wybaczcie Blondyneczki ;-)) ktory tylko mysli aby sie jej 2metrowe tipsy nie polamaly gdy bedzie podcierala sobie tylek :P To prawda cialo wabi facetow ale to charakter zatrzymuje go przy kobiecie ;] A z tego co opisywalas sie to wyglad masz fajny :-) Wiec nic tylko rwać chłopakow ;-)

Gość chybaskonczonaXXXX
Gosc i to jest problem,bo przyciagam ten typ facetow ktorzy nie wyobrazaja sobie zadnych defektow,ha,ha,ha