Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybaskonczonaXXXX

Mam ochote na s.e.x...tylko czy ktos mnie zechce:(

Polecane posty

Gość dla ciebie...
Max Zander vel Klaun 13-to latku każda za stara

Gość gość;]
"i generalnie dobrze sie czuje wolny" bullshit... czlowiek to zwierze stadne wiec z czasem kazdy szuka kogos z kim moze pogadac a jak wiadomo to przeradza sie zawsze w "cos" :] chybaskonczonaXXXX, powodzenia.

przestan pisac i myslec o tym defekty!! defekty to mozna miec w mozgu, chyba ze o takich defektach piszesz w swoim mozgu. mysle, ze niejeden facet z kafe z checia by poszedl z Toba do lozka na niezobowiazujacy seks, ale po tym co by tu przeczytal.. to za doplata bys go nie namowila. pomysl o tym jak o - efektach ubocznych ciazy.

Ja również życzę powodzenia.

Gość chybaskonczonaXXXX
mam 32:)...a zalety,oj wiele,wiem ze jestem dobrym czlowiekiem na ktorym mozna polegac w kazdej sytuacji...

No to dla mnie jesteś za młoda :D

"dla ciebie... Max Zander vel Klaun 13-to latku każda za stara " Nie jestem pedofilem:P.Zwykle daję kosza bo za młode:P.A czemu autorka nie byla na skrobance:O?Przecież tego można było się spodziewać:O.

Gość największy problem...
za ciebie Max Zander vel Klaun matka nie wyskrobala.

Gość chybaskonczonaXXXX
Czyli zachowywac sie jakby tematu nie bylo,zadnych defektow,i w razie czego tak sterowac sytuacja,jakby komus cos nie pasowalo,hmmm...ja ci sie do lozka na sile nie pchalam??!! trzeba bylo nie wchodzic samemu:)))

Gość gość;]
"pomysl o tym jak o - efektach ubocznych ciazy." na pocieszenie mozna dodac ze tysiace kobiet maja tak samo "jakby komus cos nie pasowalo" To pokaz sie od najlepszej strony, niech wie co stracil ;]

sluchaj co Ci pisze.. faceta doswiadczonegojak kto woli z klasa nie zdziwi cellulit, rozstepy czy nawet blizna po cesarce u kobiety majacej dziecko. to jest normalne jak krwawienie przy stracie dziewictwa. :) matko, zebym tlumaczyl takie rzeczy kobiecie doswiadczonej. ;)

No właśnie. Idź dziewczyno na tę randkę, a potem samo się potoczy. Jak coś od czego jest improwizacja? :)

Gość chybaskonczonaXXXX
Oj...nie krzycz na mnie,zaczynam dopiero ta nieszczesna droge singla...po przejsciach,troche mi brak pewnosci siebie,troche duzo w tym zaslug mojego ex,tak zebym sie czula jeszcze gorzej i miala taka niska samoocene,ale mam nadzieje ze wszystko z czasem sie ulozy:)

Najważniejsze jest, jak my sami siebie potrafimy ocenić (i docenić).

nie krzycze. a swoja droga to zaciekawily mnie te Twoje "efekty uboczne" wydaje mi sie, ze nie jest z Toba specjalnie zle. tylko wyolbrzymiasz, jak wiekszosc kobiet. :)

Gość pantera23
a dlaczego rozstalas sie ze swoim partnerem? nie chcialas ratowac zwiazku dla dziecka i tez dla siebie bo wkoncu tez masz swoje potrzeby i mimo wszystko potzrebujemy faceta zeby miec sie do kogo przytulac i kochac i miec wsparcie...

Niby tak. Ale cywilizacja robi swoje. Niezależność, status singla...

Gość chybaskonczonaXXXX
Pantera ,bo on chcial przytulac ...kazda jaka byla chetna,nie tylko mnie...mnie juz chyba nie,zreszta toksyczny zwiazek,nie bylo co ratowac tylko uciekac,dla dobra dzieci i mojego wlasnego rowniez slodko_gorzki,masz racje jestem cholernie krytycznie nastawiona,choc w tym krytycyzmie niestety jest obiektywna ocena,ta sama ktora bylabym postrzegana przez pryzmat mediow,kolczykow w pepkach itp,wszedzie dookola komercyjna pokusa gola,i to wlasnie oko mezczyzny koduje jako norme...a tu nagle takie cos...

Po raz kolejny powiem - nie marudź. Idź i walcz. o siebie.

Idę jeść. Dobranoc wszystkim :)

to jest tak, jeśli facet ma na co dzień szczupłą, opaloną blondynkę, to tęskni za odmianą i zdziwienie bierze tę ideał rodem ze słonecznego patrolu, gdy się dowie z kim spotyka się jej były, czy z kim jej rogi doprawił. mała, okrągła czarna. ;) jeśli Twój facet był niebieskookim blond ciachem, to czy po tym jak dowiesz się o zdradzie, nie zwrócisz uwagi na bruneta z zakolami i mięśniem piwnym?

Gość chybaskonczonaXXXX
slodko_gorzki,byl opalonym czarnowlosym przystojniakiem,coz wyglad byl jego jedynym atutem...ale mam b.ladne dzieci:)tyle z tego dobrego wyszlo..zawsze nalezy szukac pozytywnych stron wiesz i to on mi wmowil ze wyglad jest czyms bardzo istotnym,potrafil zszarpac ze mnie ubranie i wysmiewac moje cialo...to bolalo,chociaz bylo dawno temu,ciagle to pamietam

Gość chybaskonczonaXXXX
slodko_gorzki,wiedzial gdzie sa drzwi,przypominalam mu to dosyc czesto,jednak nie mial nigdy zamiaru wyjsc i odejsc,ja wkoncu ucieklam,nie bylo zadnych rokowan na poprawe Jesli chodzi o dzieci,to w tym wieku kobiety zazwyczaj juz maja potomstwo,mezczyzni raczej tez....no coz zobaczymy jak sie wszystko ulozy

tak, tylko mezczyzna moze miec partnerke 10 lat mlodsza. on 32 lata, ona 22. a Ty widzisz sie z 22-latkiem? ;)

Gość chybaskonczonaXXXX
slodko_gorzki...raczej nie,stapam twardo po ziemi i nie bujam w oblokach,inwestycja uczuc przy takiej roznicy wieku nie tylko dla kobiety konczy sie zazwyczaj kompletnym fiaskiem,mlode dziewczyny rowniez w 90% po jakims czasie nudza sie swoim starszym kochankiem i wiaza na stale z rowiesnikami