Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja już nie wiem jak to jesttt

Czy 90-60-90 to serio idealne wymiary?

Polecane posty

Gość ja nie mam
idealnych wymiarów i wcale mi to nie przeszkadza. W biodrach mam 92, w talii 68, a biuście 84. Ważę 57kg i mam 172cm wzrostu. Czuję się atrakcyjna, szczupła i nie mam kompleksów. Ja nie wiem czemu tu jedna drugiej udowadnia, że jest za gruba, za chuda, ze ma za duży tyłek/za mały, że za mały cyc/za duży. ? Ważne żeby czuć się ze swoimi wymiarami dobrze i tyle w temacie:)

Gość ja juz nie wiem jak to jesttt
Okej to ja również dołączam fotę mojej figury. Wybaczcie jakość, zdjęcie zrobiłam na szybkiego z kamerki a ona coś ostatnio mi się pieprzy :) tylko proszę o szczere opinie i w miare nie chamskie. http://www.sendspace.pl/file/5f14113a21cd62cf5590eb1 Wystarczy kliknąć w kafe.bmp ;) Dzięki za wszystkie wypowiedzi od samego początku.

Gość ja juz nie wiem jak to jesttt
up up

Gość kroplab
bez przesady. jakie idealne, jaki chudzielec. Ja mam 89 - 55 - 89 i nie moge kupic ZADNYCH paskow na siebie. Wiec dla mnie to nie sa zadne idealne wymiary itd. Ktos tu wciska scieme kobietom zeby zawsze mialy dola, ze nie pasuja. Wiekszosc zajefajnych paskow jakie mam musialam nosic do kaletnika i zwezac. Nie mam kurde sily. Ale nie slyszalam od ludzi ze jestem chuda, bo chyba dzieki niedoczynnosci tarczycy mam taka gruuuba twarz :)

Gość gość
Odnosząc się do jednej z powyższych wypowiedzi dotyczących tego gdzie się spodnie kupuje przy tak dużej różnicy w pasie i biodrach. Ja mam wymiary 94 - 64 - 90 (biodra - pas - biust) i przyznam, że w zwykłym sklepie spodni nie kupię tym bardziej, że nogi pomimo tego, że mam bardzo zgrabne to nie są one chude (zresztą nie chciałabym aby były - mam sylwetkę dosłownie mówiąc Shakiry a nie Lady Gagi ... dzięki Bogu). Kupując spodnie chodzę więc do sklepów wysokiej klasy tj. H.Boss, SU, Pierre Cardin i podobni. Nie potrafię kupić spodni za mniej niż 450 zł. Po prostu to jest dla mnie nierealne a żałuję bo spodnie często o wiele tańsze na manekinach wyglądają po prostu super. Chyba 2 razy w moim dorosłym, kobiecym życiu udało mi się kupić spodnie z firmy MAC za około 300 zł. Mam więc 3 pary takich droższych spodni, natomiast do teściów, rodziców czy też bliskich znajomych staram się zakładać leginsy - tańsza fajna wersja czegoś, co można na nogi założyć :) Droższe szanuję a w tańszym tyram do sklepu po codzienne zakupy ;)

Gość gość
Dodam jeszcze że mam 159 cm wzrostu i ważę 49 kg. Mam już swoje lata (30) ... i uważam, że jestem zgrabna przy tych 30 cm różnicy między biodrami, pasem i biustem. Musiałam to powiedzieć tym, którzy uważają, że to jest nieproporcjonalne albo dziwne do osiągnięcia. Od dziecka ćwiczyłam z moją mamą skrętoskłony i inne ćwiczenia na mięśnie brzucha i wcięcie w talii.

Gość gość
Podobnie paski - ja mam dużo pasków, ale też zakupionych w sklepach wysokiej klasy. Fakt jest problem ze spodniami i z paskami, ale mogę na siebie kupić takie rzeczy w dobrych sklepach. Nie mam problemu natoiast z bluzkami bo wszystkie na mnie pasują :) Mogłabym w ciemno kupować na internecie konkretny rozmiar i byłoby super. Ja jestem zadowolona ... wolę mieć duże wcięcie niż wyglądać jak babochłop - wąska w d***e i pasie a w barach szeroka.

Gość gość
Wymiary Shakiry: wzrost 156, biust 80, talia 60, biodra 92 Moje wymiary: wzrost 159, biust 90, talia 64, biodra 94 Przyznam, że jak patrzę na zdjęcia moje i jej to moja sylwetka jest łudząco podobna - no może poza biustem bo ona nosi 75B a ja 75C

Gość gość
PS. mam na myśli jej wymiary i wygląd z przed około 8 lat a nie obecny :)

Gość taka tam ja
A ja mam wymiary: 93-65-91, ale mam 178cm wzrostu. I bardzo lubię moją sylwetkę. zero boczków, ale i wystających kości. Normalna, zgrabna, wręcz szczupła kobieta. :)

Gość gość
Ja i przy moim wzroście czuję się z tymi wymiarami super zgrabna :) pamiętam raz schudłam i miałam w biodrach 85 i w pasie 55 i tak mi się to nie podobało, że hey ... bo mój tyłek zrobił się bardziej kwadratowy i kścisty.

Gość gość
ja takie mialam kiedys :( jak mialam lat 20 pare no coz mlodosc nie wiecznosc a szkoda ;)

Gość gość
ja mam 30 lat ale jakoś tak odkąd pamiętam zawsze tak miałam ...

Gość gość
za chuda