Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amarikaa

Czy odzewac sie 1 na gg.

Polecane posty

Gość amarikaa

Kila dni temu poznalam na czacie pewnego chlopaka.Przeslismy na gg.Fajnie nam sie rozmawialo.Mi sie spodobal.I zastanawiam sie czy odezwac sei 1 do niego czy nie.Co moglabym mu napisac.Dodam ze ja mam 26 lat a on 28.

Gość odezwij sie
przeciez ci podal numer

Gość amarikaa
Tak rozmawialismy na gg wczoraj.Dzis go nie ma na gg.i NIEWIEM czy zostawic mu jakas wiadomosc czy nie.

a bywasz na widocznym na gg? było tak ze oboje byliscie jednoczesnie ale on nic nie napisał?

Gość ghghghgbb
ale macie problemy kto pierszy napisz mu poprostu jaka tam u ciebie pogoda u mnie leje i smutno mi

Gość atrament
tak i koniecznie wyznaj mu od razu miłość Kuźwa ale macie problemy, chcesz to się odezwij pierwsza, no ale nie codziennie. Nie rozumiem. "Nie napisze, bo pomyśli że mi na nim zależy"

Gość amarikaa
Teraz jestem na niewidocznym ale go nie ma.I tak mysle czy cs napisac czy nie.

Gość cieply letni wiatr
nie piszę z siedzącymi na "niewidocznym" Takie osoby często gęsto dużo ukrywają

Gość amarikaa
Teraz jestem dostpena ale go nie ma.

wiesz co, ja bym na twoim miejscu poczekała az on sie pojawi na widocznym.. bo tak jak bedziesz od razu pisała do niego na drugi dzien, nawet jak go nie ma, to pokazesz mu że się juz mega na niego nastawiłas. a jak bedzie na widoku, to wyjdzie to tak na luzie.. no chyba ze on nie wchodzi na widoczny. no to wtedy inna sprawa.. pozostaje ci zostawienie wiadomosci, ale odczekałabym mimo wszystko tak 1-2 dni, nie pisałabym od razu.

Gość amarikaa
Wczoraj rozmawialismy.Wiem ze ok.18 wraca dopiero z pracy.I niesiedzi za dlugo na gg tak do 22 bo rano o 5 wstaje do pracy i jak mowil cche sie wyspacbo 10 h na nogach w pracy.Nie napisze dzis nic do niego.Poczekam az pojawi sie na widocznym.Wtedy sie odezwe.

Gość Rocckefellerr
co za idiotka.. jesli chcesz pogadac to jasne ze sie odzywaj pierwsza, nie rozumiem takiego podejscia ze strony bab i ta rozkminka - odezwac sie czy nie :O

Gość my sie wymienilismy gg
powiedziałam mu ,ze sie pierwsza nie odezwę i słowa dotrzymałam wczoraj cisza,a dziś napisał :) co prawda krótko ale się odezwał :)

kurwa babo jak ty kombunujesz:o musisz se tak zycie komplikowac i anazlizowac wszystko 100 razy na kafe? musisz nas takze opowiadamiacv o tym czy jestes dostepna i czy on jest moze nas jeszcze pinformujesz kiedy srasz? powiedz mi kobieto co jest zlego wtym ze zagadasz pierwsza?

Gość amarikaa
bO GO NIE MA.I zastanawim sie czy zostawic mu wiadomosc na gg.Spodobal mi sie chlopak i dlatego mam pietra zeby naspiac pierwsza.