Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sabi_87

arka jankowice i bravo tworków

Polecane posty

Witam, Biorę ślub za 2 lata i szykam sali, po wielu poszukiwaniach zawęziłam liste do 2. Chciałabym się dowiedzieć czegoś na temat tych 2óch obiektów (głównie jedzenie, czy dużo i czy smaczne no i ogólnie). Bardzo proszę o wypowiedzi zwłaszcza na temat bravo... pozdrawiam

Gość Arja jankowice
Miałam wesele w arce i powiem jedno, że nie zamieniłabym tej sali na żadną inną. Jedzenia bardzo dużo i smaczne, takie normalne nic nie wymyślanego, ciasta pieką sami, obsługa ok. No i miejsca do tańczenia sporo. Najbardziej mnie urzekły dekoracje na suficie.

Gość anonimxxx
Ja byłam na kilku weselach w Arce i też nie mogę narzekać, niczego nie brakowało;) Chociaż prawda jest taka że jak się ludzie dobrze bawią to i wad się nie widzi;))

Gość fdsfdsjhgjdfhgjdfgjhdjg
słuchaj arke ma moja rodzina powiem ci ze jedzenie swietne i duzo... bardzo duzo ale zobacz tez u danusi w jankowicach tez super i jedzenie swietne , polecam ci jeszcze u iwony w radziejowie - niedaleko :) wszedzie dobre jedzonko duzo i smacznie sale tez piekne

Gość fdsfdsjhgjdfhgjdfgjhdjg
zapomniałam dodac ze u danusi sala najpiekniejsza a szefowa daje przejazd bryczka gratis i nocleg w apartamencie , cena za osobe 160 zł nie wim czy nie poszło teraz do góry

Gość Arja jankowice
Z tym, że u danusi i w Iwonie nie ma tak wielkiej sali do zabawy.

Gość BIPP
Arka - jedzenie dobre, sala -czasy komunizmu vivat (zwłaszcza te toalety!!!) obsługa - kelnerki ok ale co do wlascicieli to skaranie ... (brak ceny gwarantowanej mimo ze inne lokale to zapewniają i wmawiają PM ze ceny idą w gore wiec kto wiec co bedzie za 2 lata... smiechu warte tłumaczenia!!) otoczenie - bardzo ładny ogród z ławeczkami i kwiatami. Minusem jest tez bezposrednie wejscie na sale (latem klima w tym przypadku jest bezuzyteczna gdyz niesplenia swojej funkcji) Plus: duza sala :) Bravo - jedzienie dobre, sala - wg mnie bardzo ładna - elegancka choc stanowczo mniejsza niz w arce, obsługa i wlasciciel - na wstepie trzeba stanowczo i zdecydowanie z nimi a bedą chodzić jak zegarki -( to się chwali zwłaszcza w kolnerów) cena w tym przypadku istenije gwarancja ceny, otoczenie - Tworków sam w sobie jest ładny - duza przestrzen, ogród i zwierzyniec ok. Minusem jest zbyt mala odleglosc lokalu od bardzo ruchliwej drogi (zwlaszcza gdy ma sie "małych" gosci) Plus: jedzenie nie jest porcjowane czyli donoszą az do bolu. to tyle....

do sabi 87 witam jeżeli chodzi o jedzonko to zgadza się z przedmówcami--arka oraz bravo fantastyczną mają konsumpcję - dziewczyny kelnerki z arki zawsze miłe uśmiechnięte - a to ciężki zawód - kelnerzy z bravo - też full profeska. obie sale duże z klimą - duże parkingi -nie wiem jak z cenami. na plus bravo przemawia wygląd sali - w obu lokalach jedzenia jest aż za dużo - na żadną z tych sal nie dam złego słowa powiedzieć.cokolwiek wybierzesz nie będziesz żałować pozdrawiam Krzysztof Mechel studio Pixel www.studiopixel.com.pl