Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9+9=18

Moja siostra faworytka!!!!

Polecane posty

Gość 9+9=18

Ja zawsze byłam mniej kochanym dzieckiem!:( Moi rodzice mnie się mną interesowali. A młodsza siostra zawsze była córeczką tatusia. Moi rodzice gdy dowiedzieli się o mojej ciąży to tylko mi pogratulowali, gdy dowiedziali się o ciąży mojej siostry to otoczyli ją opieką. Ja w przeciwieństwie do siostry mam wszystko, dwie córeczki i męża a siostra ma tylko nieślubne dziecko, w dodatku jeszcze odkąd urodziła chłopca to stała się jeszcze bardziej kochana przez ojca.

Gość bos pewnie corka nieudana
dlatego jestes mnie doceniana :classic_cool:

Gość 9+9=18
Nieudana, więcej osiągnełam od swojej siostry. Nigdy o nic rodziców nie prosiłam, nigdy nie prosiłam ich o pożyczkie itp. A moja siostra urodziła dziecko na studiach, w dodatku była na utrzymaniu rodziców. W przeciwieństwie do mnie, ja sobie sama radziłam.

niestety czasem tak jest, nie martw się :) rodzice cie tak samo kochają

Gość 9+9=18
Moja siostra zawsze była bardziej kochana. Rodzice zawsze spełniali jej zachcianki, a moja? ode mnie zawsze mieli większe wymagania, a moja siostra? ona zawsze była usprawiedliwiana. Teraz sytuacja powtarza się z wnukami, moje córki są wnuczkami od czasu do czasu, a syn mojej siostry jest wnukiem 24 godziny na dobe

Gość czasem tak bywa
niestety:(

Gość 9+9=18
Właśnie, szkoda tylko że to ja padłam ofiarą tego wszystkiego. Rodzice nigdy nie poświęcali mi czasu, inaczej traktowali, dla mnie ciągle były tylko kary za złe zachowanie a mojej siostry nigdy nie ukarali. Wręcz ją usprawiedliwiali.