Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość not today not today

DEPILACJ PACH - PYTANIE DO PAN I PANOW.

Polecane posty

Gość not today not today

jak czesto golicie sie pod pachami drogie panie? i czy panom przeszkadza jesli kobieta nie zawsze jest idealnie gladka pod paszkami? chodzi o taki delikatny zarost, czy dopuszczacie go u kobiety?? bo jesli ma sie wrazliwa skor do codzienne golenie pach jest ryzykowne, tworza sie ropnie, piecze itp.

Gość lady magbet
ja tam sie gole co 4-5 dni i jest oki..mój chłopak tez tak robi,

Gość Nutria bez futerka
Przecież nie będę się golić kilka razy dziennie, żeby skóra była idealnie gładka, bez przesady:) latem, codziennie, a zimą, co kilka dni, powiedzmy 2,3 razy na tydzień

Gość not today not today
Pytam dlatwgo, ze czytalam juz takie watki gdzie kobiety pisza ze dzien w dzien gola sobie pachy itp. i czy faktycznie tak jest? ja nie moge golic codziennie bo mam wrazliwa skore i jakies zapalenia powstaja, musi sie zagoic zanim znowy ogole. mnie nie przeszkadza jak mam 2-3mm wloski pod pachami. jasne ze w lato gdy nie mam pach idealnie wydepilowanych to nie nosze bluzek na ramiaczkach itp

Gość po co te jeki
codziennie latem, nawet najmniejszy zarost pod pachami u kobiety jest ohydny, choc jesli nie pokazujesz tego ludziom to spoko, twoja sprawa, mi chodzi o takie babska co sie nie gola lub rzadko a potem nosza bez rekawow bluzki i sie jeszcze lapia rekami w autobusach tych uchwytow u gory, a fuuuuuuuuu

Nooo, jak może sobie zaplatać warkoczyki pod pachami to wtedy jest problem ;D