Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bardzo Fajna Dziewczyna

Zawsze Wygrywam to czego Chce

Polecane posty

Zatem wygram moj wyjazd. Czy to bedzie Dania, Islandia, czy Norwegia. Nie ma to glebszego uzasadnienia. Motyw przewodni - kariera. Naturalnie szanuje Polakow. Mam sympatycznych kolegow. Wspaniale kolezanki. Polki. Jednak preferuje kontakty towarzyskie zalatwiac krotko, zwiezle, rzeczowo. Zawsze bede szanowac Polakow i bede miec gleboko w sercu Polske. Napisalam ten post - aby nikt nie czul sie urazony. Tyle. Na pozegnanie serwuje: http://www.youtube.com/watch?v=KPrf-svWUAQ

Gość przystojniaczek24
wypierdalaj i nie wracaj nieudaczniczko, mam nadzieje, że będziesz fizolem całe życie :)

Gość body perfect
ale ty jestes goracy przystojniaczek24 :) i mily :):P

autorko, u mnie tez motywem przewodnim jest teraz kariera, ale ja dopiero zaczynam a czas leci i leci... jak to się robi? ja już by lam zagranicą i pracowałam w zawodzie ale tylko rok, teraz wróciłam i... i jakoś tak czas leci i leci

oj, nie chodzi o to czy widać, tylko jaktę karierę rozkręcić. Dlaczego napisałaś, że zawsze wygrywasz to, czego chcesz? Jak? I dlaczego wygrywasz a nie masz albo zdobywasz?

cos mi cholera nie chce dzialac pc. o co kaman- to ja powinnam zapytac. podkreslasz caly czas ze twoim celem jest wyglad , wiec wnioskuje ze masz megakompleksy albo jestes projektem.

'Zaprojektowalam sie - poniewaz jestem estetka. Cale musze wygladac doskonale. Przymusowe. Niezmienne. Sztywne' cierpisz na cos.

ktory bierze sie z nierozwiazanych problemow. szkoda mi ciebie, w ogole szkoda mi kazdej osoby ktora ocenia siebie przez pryzmat wygladu/ pieniedzy/wyksztalcenia/ ilosci zaliczonych partnerow... to wszystko jest tak ulotne....

Gość body perfect
ulotne a jednak jest dazenie by wygladac doskonale

Byl tylko 1 partner - stad nie robie nic dla poklasku. Nieswiadomie wybieram b mocnych intelektualnie mezczyzn. Dzis odrzucam zycie w luksusie :) Wszyscy mezczyzni mojego zycia uwielbiaja mnie.