Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KszyKszy

tęsknota i on

Polecane posty

Gość KszyKszy

musze to gdzieś napisać, brak mi siły. mój chłopak mieszka 140 km ode mnie. przedtem widzieliśmy się w każdy łikenknd, zdarzało się częściej. ciągłe smsy,wiadmości na gadu, a teraz cisza. coraz bardziej się od siebie oddalamy, za rok on wraca do naszego miasta, chcemy zamieszkać razem, kocham go, wielbię, nie potrafię żyć bez niego, czuję jakby mnie olewał, nie odzywał się od tygodnia kiedyś zdarzyło się że nie odzywał się 3 tyg, po czym napisał esa "jutro rano będę leżał obok ciebie*:", ostatni raz widzieliśmy się 2 tyg temu, jak zwykle było cudownie,nie mogliśmy się od siebie "odkleić" przez 3 dni ciągłe smsy rozmowy na gadu,teraz cisza. ciąglę o nim myślę, chce mi się płakać, tak bardzo go kocham, nie wiem czy on myśli żebym to ja cały czas pisała mu jak tęsknię,jak kocham, nie wiem co ze sobą zrobić. gdy przychodzi wieczór, mam okropne myśli w głowie, brrr. kocham go najbardziej na świecie. nie wiem co myśleć, czasem wydaje mi się że to już nie ma sensu,mimno zapewnien o jego miłości, ehhh. może któraś z was jest w związku na odległość? jak obie radzicie?

Gość 0102345699
A on pracuje??

Gość KszyKszy
studiuje.

pewnie kręci cos na boku... nie wierzę, że ktos zakochany przez 2 tygodnie nie dawałby znaku zycia... moim zdaniem on nic do ciebie nie czuje...

Cos jest nie tak. Poprostu zadzwon do niego i powiedz mu to wszystko co nam napisałas. Nie ma innej opcji. Zobaczysz co on powie. Ja się z moim facetem widuję prawie codziennie od 4 lat, piszemy na gadu a mimo to on dzwoni, pisze smsy.