Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madeline_Oh

zobaczcie!

Polecane posty

Gość gdfrgfdgfdgf
Zaczalem ogladac i od razu srac mi sie zachcialo, ten filmik jest swietny na zaparcia, musze leciec ale zaraz wracam {czesc]

ta ostatnia dziewczyna ma glos podobny do Ani Wyszkoni. ale faktycznie niezle im to wyszlo :)

dziewczyne juz pewnie wypatrzyli producenci i niedlugo bedzie o niej glosno :) i dobrze. talent trzeba promowac!

Gość macie polskie nagranie
To jest brat z siostra i ta dziewczyna ma 12 lat :).

Gość zxxzxzxzxzxzxz
"dziewczyne juz pewnie wypatrzyli producenci i niedlugo bedzie o niej glosno i dobrze. talent trzeba promowac!" chyba z choinki sie urwalas :O wcale nie glos jest najwazniejszy, sa tysiacy dziewczyn z lepszym glosem ktore nigdy nie zrobia kariery. Producenci promuja tych ktorych chca promowac a chca promowac tych na ktorych moga zarobic. Byla moda na boysbandy to jednym z glownych czynnikow byl wyglad itd.

zxxzxzxzxzxzxz- ok, uwazasz, ze na niej nie mozna zarobic? poza tym wiele razy juz sie zdarzylo, ze osoba z yt nagrywa plyte, ktora pozniej dobrze sie sprzedaje. ja zycze tej dziewczynie jak najlepiej, bo ma naprawde swietny glos.

Gość zxxzxzxzxzxzxz
Takiej Kate Bush to moze co najwyzej buty wyczyscic, wszyscy uwazaja ze ma jeden z najlepszych glosow jaki kiedykolwiek byl w muzyce, posluchaj jej piosenek i potem porownaj z artystami ktorzy probowali robic covery jej piosenek, to bylo wycie do ksiezyca. Prawda jest taka ze Kate Bush ze swoim glosem nie zrobila tak oszalamiajacej kariery na jaka zasluguje. Ma piekne utwory, ze skomplikowana muzyka i genialnym wokalem, nikt inny tego nie zaspiewa i raczej nawet nie probuja. Tylko co z tego jak dla masowego odbiorcy jej muzyka jest zbyt trudna, sami krytycy twierdza ze jest przeznaczona tylko dla koneserow. Wklejasz mi linki z jakas panienka ktora spiewa covery i poza dobrym glosem nic nie prezentuje. Nie slucham Lady GaGi ale nawet bez tego wiem dzieki czemu ona sie przebila i weszla na szczyt- umie tworzyc muzyke, ale co najwazniejsze ma osbowosc i charyzme.

hmm... dziewczyna spiewa covery, owszem. ale ma tez przepiekny glos. uwazasz, ze nic to nie jest warte? nie jest warte pracy nad tym? ona jest jeszcze mlodziutka i jesli trafi na odpowiednie osoby, osiągnie dużo. nie porównuje jej do nikogo innego, po prostu uwazam, ze ma talent i zycze jej, zeby trafila na ludzi, ktorzy ja "oszlifuja" nie robiac z tego tandety.

Gość zxxzxzxzxzxzxz
Poogladaj filmy na yt, po godzinie okaze sie ze znajdziesz kilkanascie dziewczyn z rownie dobrym glosem albo i lepszym, sam glos to za malo zeby zaistniec chyba ze jest naprawde wyjatkowy a jej taki nie jest. Zobacz ze Ty jedyna sie nim na tym topicu tak podniecasz, Maaaaaaag32 sadzi inaczej mi tez sie bardziej jej filmik podoba.

Gość zxxzxzxzxzxzxz
ps.probuje ogladac entrance GSP wiec nie podpuszczaj mnie caly czas na dyskusje z Toba bo nie moge skonczyc a lubie sie klocic.

kwestia gustu, co sie komu podoba :) barwa glosu tej dziewczyny bardziej przypadla mi do gustu. jest taka "satynowa". ot, tyle :) za dyskusje dziekuje i nie prowokuje juz ;)