Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfghg

facet wisi mi trochę kasy i nie chce oddać, co mu napisać

Polecane posty

Gość fgfghg

ja mam 20 lat, on 29. Pożyczył ode mnie 40 zł kiedyś na imprezie (znamy się jakiś czas) i już 2 razy upłynął "termin" kiedy miał mi oddać... a w knajpie jakoś ma za co pić;/ Nie podaruję mu tych pieniądzy, co mogę mu napisac, zeby poszlo w piety i jesli ma jakies ambicje wjechalo mu na nie?

Gość podejdź do niego
w knajpie jak będzie pił pivo i powiedz,że chcesz "pożyczyć" 4 dychy;) z uśmiechem.Jak powie,że nie ma to wylej mu pivo na głowę i powiedz: piva i koleżanki też już nie masz;)

Gość fgfghg
Wiem, że ciężka. I chyba już nie licze, ze mi odda. Ale chciałabym mu jakoś wjechac na ambicję... On pracuje, co tydzień w knajpie ma na picie. Jeszcze trochę "kręciliśmy" razem. Ja nie wiem jak można nie mieć tak honoru;/ w ogóle wstyd, ze pożycza od młodej dziewczyny;/

Gość gfhgjghkhjkjhlj
narob mu jakiejs siary przy jego znajomych :P moze spotkasz go w czyims towarzystwie, najlepiej jakiej kobietki i sie upomnij na chama, Ciebie nie beda znac, a jemu glupio sie zrobi

Gość fgfghg
znać będą, po znam sie z nim z kanjpy, często razem siedzieliśmy i z jego znajomymi. i go spotykam co tydzień w tej knajpie, a dodam, że jestem z małego miasta więc ludzie się znają ;)

Gość fgfghg
a pewnie w ten weekend go spotkam, ale już się nic nie odezwę na ten temat i jeśli on nie odda ani nic nie powie na ten temat, to chcę mu po weekendzie napisać konkretnego smsa, żeby mu wjechać na ambicję

Gość podejdź do niego
sms nic nie da.Oleje Cię i już.A jak mu siary narobisz to może i odda. P.s...nigdy nie pożycza się kasy cwaniakowi,który właśnie po to próbuje Cię zakręcić...

Gość fgfghg
teraz wiem, człowiek uczy sie na bledach, a ja z natury jestem "za dobra" i latwowierna. co mam zrobic? on niby ma 29 lat, a zachowuje sie jak 16latek

Gość podejdź do niego
szukał naiwnej...młoda,zakochana...następnym razem tak nie dasz się zrobić;) narób mu wstydu i będziesz mieć z głowy. Kasy niestety możesz już nie zobaczyć a satysfakcja z jego głupiej miny będzie o wiele większa;)odwal mu jakiś numer.np. będzie z jakąś laską a Ty delikatnie podejdź i zapytaj czy już kasę od niej pożyczył czy nadal ją kręci;) powodzenia;)

Gość fgfghg
z zadną dziewczyną go na pewno nie spotkam, odpada na 100% moge go jedynie spotkac z jego znajomymi, ktorych znam z widzenia, albo z kilku rozmow

Gość fgfghg
co zrobić?

z tego co napisałaś wniosek jest taki że to dziad w dodatku bez żadnego honoru;) na takiego nic nie poradzisz:o

Gość Po raz kolejny naiwnie
Co powiedzieć osobie która pożyczyła 2 tyś zł, na ratowanie dziecka a okazało się że poszło na zupełnie co innego, co już jest przegięciem a teraz ani myśli oddac, człowiek chciał pomóc a zostal wykorzystany.

Gość fgfghg
i dlatego jeśli ma jakąś ambicję chcę mu na nią wjechać. I niech nie myśli, że jestem młoda to głupia (wiem, glupotą było pożyczyć, ale myślałam, ze gościu w jego wieku, po studiach ma klasę - ale przkoenałam się, że nie). A myślę, że wiem, że ze mną nie ma żartów, że potrafię powiedzieć co myślę i na ten temat też powiedziałam, ale on jak zwykle w swoim świecie, obiecał, ze odda w weekend, ktry już minął. Przypomniałam mu jedynie w niedziele wieczór krótkim smsem "weekend mija."

nie ma ambicji bo jest dziadem bez honoru a tacy jej nie miewaja:o możesz mu co najwyżej zrobic wstyd przy kolegach, ale on pewnie wtedy pusci jakis glupi tekst że wyjdzie na cwaniaka ze zdobyl te 4dychy

Gość fgfghg
i dlatego chce go sprowdzic na ziemie, zeby nie myslal, ze jest zajbisty tylko, ze jest dziadem bez honoru. i chyba tym abrdziej powinien byc to dla niego wstyd, bo jest ode mnie 9 lat mlodszy i pracuje, a ja jestem na utrzymaniu rodzicow!

Gość gfdsgfg
co ty pieprzysz bo się pogubiłam

Gość fgfghg
swoje przemyslenia, napisalam, ze z tych powodow (wyzej wymienionych) powinno byc mu jeszcze bardziej wstyd. Nie moja wina, ze nie rozumiesz.

Gość ioljihjkhjkjlk
jak jest chamem i nie oddaje pozyczonego to zaden sms nic nie da, zwlaszcza ze olewa Twoje smsy przypominajcace podejdz jak bedzie z grupka znajomych, zagadac cos o tej kasie, czy od innych tez tak pozycza i nie oddaje czy cos takiego , to jemu powinno byc wstyd a nie Tobie, no to chyba sa bardziej jego znajomi niz Twoi albo tak jak ktos napisal z tym wylaniem piwa jak wiesz gdzie pracuje to napisz tam maila ze zatrudniaja oszusta :P zamaluj mu sprayem samochód :P hehe kup sobie pakiet smsmow i wysylaj mu po 100 dziennie i powiedz ze nie przestaniesz dopoki nie odda :P

Gość fgfghg
ale ja chce, zeby to było poważne, stanowcze a nie do dyskusji. A smsy to wyjdę na głupią nastolatkę. Ja go nie chcę męczyć czy coś. Tylko coś takiego powiedzieć/napisać, żeby mu wjechało na ambicję. A moze nawet sms byłby lepszy czy coś, bo w knajpie zawsze jest pod wpływem %, a tak to na trzeźwo to odbierze.

Gość fgfghg
up

Gość taktoja aleczy fajna
Zajrzyj na http://twojatajemnica.orangespace.pl ,dzięki temu będziesz mógł/a: 1.)ŚCIĄGNĄĆ SURFBARA I ZARABIAĆ GRUBĄ KASĘ 2.)POZNAĆ NAJWIĘKSZĄ I NAJMROCZNIEJSZĄ TAJEMNICĘ SWEGO ŻYCIA...! 3.)ZAROBIĆ 100 ZŁ W 100 SEKUND !

Gość fgfghg
up

Gość fgfghg
jak się zachować?

Gość beta alfa
Podejdź do niego przy jego znajomych i przy nich powiedz : obiecałeś mi już dwukrotnie, że zwrócisz mi pieniądze, które ode mnie pożyczyłeś i nie dotrzymujesz terminu, a one mi są naprawdę potrzebne. Sadzę, że masz je teraz, więc może mi wreszcie zwrócisz dług, bo ile będę czekała?

Gość fgfghg
to jest dobre

Gość martinikiaa
A mi facet juz teraz byly jest winny 1000ZL.i Nie ma zamiaru oddac.Te pieniadze sa mi naprawde potrzebne.Mialabym na opal na zime.i CO MAM zrobic.Bylam nawet u niego w domu i powiedzialam o tym jego rodzicom.Ale olali mnie.