Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kluska84...

cera

Polecane posty

Gość kluska84...

Czy bedac w poczatkowej fazie ciąży miałyście problemy z cerą tj krostki, plamki, przbarwienia, pieczenie??

Tak. Zupełnie tak samo, jak przed miesiączką.

Jak bedziesz uzywac dobrego kremu to nie bedziesz miala problemow z cera tak jak ja mialam . Nawet dziewczyna ktora lezala ze mna na sali pytala czego uzywam , ze mam taka ladna cere. :)

problemy z cerą? to będzie chłopak:)

Gość 652124
a to podobno dziewczynka zabiera urode:) dzieki za odpowiedzi ale jakiego kremu do twarzy mozna w ciąży uzywać?

Ja przy dwoch ciazach z corkami mialam piekna cerę:) teraz wygladam jak jeden wielki pryszcz :P

Czy to ma być ta druga Irlandia, że dzielnice niektórych miast stają się wyspami?

Gość mama wikusi
Ja również miałam problemy stosowałam wiele róznych kosmetyków zaczynając od mydła siarkowego po drogie toniki i kremy. Nic nie pomagało sytuacja ustabilizowała się pod koniec ciąży

Gość jagoda twoje mądrosci są
ZABÓJCZE:D nigdy nie czytałam większego idiotyzmu:D w ciąży jak ma ci się popsuć cera, to się popsuje i żaden krem ci nie pomoże, bo to HORMONY są za to odpowiedzialne! jedna ma piękną cerę, a druga będzie pryszczata

Jakos u mnie ani ciaza ani nic innego nie poczynilo szkod mojej skorze i przez caly czas mam piekna cere. :) Wiec hcyba cos w tym jest, wiec nie hcrzan o madrosciach tylko sie ucz, moze kiedys ci sie przyda. Glupku :D