Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***groteska***

MEZCZYZNI na co zwracaja uwage wybierajac partnerke zycia??

Polecane posty

Gość ***groteska***

Temat stary jak swiat ale jestem wstrzasnieta. Mam znajomego 33 letni kawaler mieszkajacy z mama. Dwa razy zareczony ale zwiazki sie nie udaly. Obecnie znowu sam poszukuje kobiety i traci nadzieje ze zalozy rodzine. Przypadkowo wyszlo ze znam fajna wolna 25 letnia kolezanke ktora tez szuka faceta ale nie znajduje a kiedy byl na to czas za bardzo poswiecala sie nauce. Dziewzyna naprawde fajna wyksztalcona pracujaca wartosciowa ciepla dobra jednym slowem wspaniala kandydatka na zyciowa partnerke. Kolega bardzo zainteresowany poprosil o namiary ale najpierw chcial zoabaczyc zdjecie. Mowie ze dziewczyna bardzo zgrabna ale zadna plastikowa sztuczna lala naturalna nie maluje sie i szczerze to ladna jezeli ktos umie docenic prawdziwe naturalne piekno. Pokazalam zdjecie i kolega zrezygnowal bo nie w jego typie. Rece opadly nie dziwie sie ze w wieku 33 lat jest sam i nie moze trafic na wartosciawa kobiete jezeli kryterium nr 1 jest wyglad. Poprzednich jego kobiet nie widzialam ale wiem ze to byly niedojrzale rozwydzone smarkule Jak ja robilabym taka selekcje jak kolega dzisiaj nie mialabym takiego cudownego meza i szczesliwego malzenstwa ale jak se poscielesz tak sie wyspisz i szczerze moj maz tez nie byl w moim typie ale teraz uwarzam ze jest bardzo przystojny a ja bylam jakas slepa ze tego nie widzialam na poczatku W kazdym razie zwiazalam sie z nim bo wiedzialam ze to wartosciowy facet a nie dlatego ze model z okladki.. a z wami jak jest ?? Jakie macie doswiadczenia obserwacje w tym temacie??

Ja dopiero po czasie zrozumiałem, że takie dziewczyny jak twoja Przyjaciółka to idealne i wspaniałe kandydatki na żony. A Ładne, puste, wymalowane, wyzywające seks bomby w mini to świetny materiał na kochankę. Głupia to nie zadaje żadnych niewygodnych pytań a jako lala, która każdy rucha nigdy nie bedzie nakłaniała do rozwodu i zwiazania się z nią.

Gość Mertoro
To zależy od mężczyzny. Im bardziej ktoś czuje się dowartościowany, tym mniej szuka tegoż u partnera.

Gość ***groteska***
Mertoro Troche nie rozumiem ze co jak facet ma poczucie wartosci to szuka zakompleksionej kobiety??

Gość a ja powiem, że///
Zawsze szukałam wysokich chłopaków i takich miałam, do tego najlepiej gdyby miał studia, był inteligentny i takie tam.. Ale jak wiadomo to inteligencja i wygląd rzadko idą w parze :) A kogo mam teraz? Faceta, który jest mniej więcej mojego wzrostu trochę wyższy, sama mam ok 170wz, - drobnej budowy - wcześniej miałam takich "byków", nie ma studiów, ale świetnie zarabia jak na te czasy, ma za to wykształcenie średnie, w dodatku będziemy się spodziewać dziecka i nigdy bym nie pomyślała, że on tak na to zareaguje, sam chciał zrobić testy i w ogóle, a jak poznał wynik to się ucieszył i pytał kiedy się może pochwalić. To jest dorosły, dojrzały człowiek, a nie jak cała reszta tych jełopów z którymi się spotykałam, którzy tylko myśleli o zabawach - mając np. 30 lat, mam tylko nadzieję, że uda mi się zacząć mgr i jakoś to wszystko zrobić.

Gość dla mnie najważniejsze
aby mnie szczerze kochał... tego mi w zyciu brakuje najbardziej, a jestem mężatką od nastu lat

Gość a ja powiem, że///
A faceci zwracaja najpierw uwage na wyglad , potem na charakter

Gość CarolI!ne
KOBIETA PRZYCIĄGA WYGLĄDEM , ZATRZYMUJE CHARKTEREM. święte słowa , i tak już jest no jak zresztą chyba u wiekszości facetów i dziewczyn. poza tym zobaczcie to :http://demotywatory.pl/1587251/Faceci hihih:))

Gość a ja powiem, że///
wlasnie - szczerze kochal!!

Gość ***groteska***
no ja tam nie wiem czy kobieta przyciaga wygladem jestem ladna zgrabna wyksztalcona kobieta ale kiedy poznalam meza bylam w zyciowym kryzysie zaniedbana i 8 kg grubsza na pewno nie wygladalam pieknie

Gość CarolI!ne
hehe to znaczy , że masz wyjątkowego faceta :)

Gość na to czy siedzi na kafe
i na to czy predzej czy pozniej stanie sie idiotka, jak niektore przez to , jak i przez NK, i inne gg i smsy.

Gość Mertoro
" Mertoro Troche nie rozumiem ze co jak facet ma poczucie wartosci to szuka zakompleksionej kobiety??" >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> To znaczy, że facet jeśli ma wysoką samoocenę, to nie szuka dowartościowania w zdobyciu ładnej samicy.

Gość na pupe pupe i pupe