Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalutkaSyrenkaaa

Wieczór Panieński tuż tuż...

Polecane posty

Gość MalutkaSyrenkaaa

Cześć ;) Dziewczyny, doradźcie;-) Za 2 tygodnie mam wieczór panieński i zastanawiam się nad prezentem dla przyszłej Panny Młodej;-) Znalazłam na emilosc.pl fajną, seksowną bieliznę ;-) Który z tych zestawów Wy byście wybrały? : http://emilosc.pl/hannahbody-p-5632.html?cPath=55_343_173 czy ten : http://emilosc.pl/kompletpamela-p-297.html?cPath=55_343_173

Gość zdecydowanie nie body
drugi ! ten komplet ;)

Żaden, strasznie nie podobają mi się tak wycięte body. Obleśnie to wygląda. Dużo lepszą są klasyczne koszulki z figami/stringami/szortami.

Gość najlepiej zainwestowac
my sie zlozymy i kupimy PM cos porzadnego, karnet do spa plus jakies dobre perfumy. osobiscie nie zalozylabym zadnej takiej dziwnej bielizny, wole elegancka klasyke, koszulke plus figi, jak to juz ktos napisal i przede wszystkim wolalabym kupic to sobie sama. moja przyjaciolka tez ma takie podejscie wiec dostanie cos z czego sie ucieszy a nie gowniany komplecik bielizny :P

Gość angela_k30
We wrześniu będę miała wieczór panieński i mam nadzieję, że nie dostanę nic takiego. Jakaś ładna koszulka czy komplecik to tak, ale nie takie wynalazki...

Gość lokatka
kurcze ja tez mam taka nadzieje... nie podobaja mi sie takie zeczy :/ stawialabym raczej na satynowa skapa pizamke lub koszulke nocna + ladne stringi

Gość ***groteska***
o boziu co za konserwy na tym forum ja lubie takie rzeczy a moj maz az podskakuje z radosci wspolczuje waszym mezom ze jestescie takie pruderyjne cnotki kobieta ma byc dobra zona i matka a w lozku super dziwka i tego nie zmienicie skapa koszulka i figi buhehe w takim czyms to ja spie na codzien

Gość hulahop
Ten drugi komplet albo ten gorset czarnyco pokazała pokaz suknie

Gość ***groteska***
i tu sie zgadzam drugi kompler albo pierwszy gorset zreszta mysle ze mozna znalezc cos fajniejszego bo jest tego masa na rynku akurat to co pokazalas srednio mi sie podoba ale zamysl bardzo fajny

Gość asfasf
opcja 2

Gość ville
a mi sie podoba pierwsza propozycja :>

lepiej zamówcie jej striptizera, a nie bieliznę...!:-D

15:25 [zgłoś do usunięcia] ***groteska*** o boziu co za konserwy na tym forum ja lubie takie rzeczy a moj maz az podskakuje z radosci wspolczuje waszym mezom ze jestescie takie pruderyjne cnotki kobieta ma byc dobra zona i matka a w lozku super dzi**a i tego nie zmienicie skapa koszulka i figi buhehe w takim czyms to ja spie na codzien to ja współczuję tobie kobiecinko że uważasz się za taką;)

Gość ***groteska***
tak uwazam sie za dziwke w lozku i dobrze mi z tym maz jest wniebowziety a wy zapytajcie swoich mezow o oczkeiwania w lozku i to czy lubia koszulki z figami czy wynalazki tylko najlepiej jak sa nieco podpici bo na trzezwo to nie przyznaja ze zona ubiera bielizne jak stara matrona ja akurat mam okazje sluchac od facetow co mysla o sowim zyciu sexualnym i o tym jak marza az zonka wreszcie zaszaleje kupi cos wyuzdanego albo namowi meza na sex na plazy

Gość ***groteska***
dobrze napisalas dziwka ale tylko dla swojego meza ... tego zapomnialam dodac a te swiete cnotki kiedys bada sie dziwic czemu maz zdradza i to jeszcze z jakims paszczurem oczywiscie nie jestesmy dziwkami dla mezow z musu .... lubimy to sex sprawia nam przyjemnosc i jestesmy otwarte sex w malzenstwie jest tak samo wazny jak uczucia i wiele innych w sexie tez musi grac i partnerzy musz abyc zadowoleni i usatysfakcjonowami ze spelniaja swoje marzenia i fantazje

Zabawna dyskusja oceniac czlowieka po ilosci partnerow sexualnych buhehehe infantylizm w czystej postaci A ty malinowa hamuj dziewczyno singielka z ciebie ktora chce sie tu promowac i szuka faceta a innym dogaduje z zazdrosci bo sa w zwiazkach a ty nie

Gość ewewe
Seksi bielizna jan najbardziej tak! Tylko, ze ta pokazana przez autorke to z tandetnego materialu jak na firanke... W sumie to jeszcze cienszego niz firanka... Znajdz cos lepszego jakosciowo!

Gość co do haszyszy
Mojemu staje na sam moj widok i co ?? Nie musze się tym chwalić, jak Ty :) Co nie znaczy, że mam przed nim paradowac w bawelnianych barchanach no bo i tak Mu stanie. Lubię Mu robić niespodzianki, lubię zakladac dla niego seksowną bieliznę, lubię, gdy w sypialni oboje dodajemy trochę pikanterii. Aa i dla niego jestem atrakcyjną kobietą codziennie i w każdej sytuacji, nie tylko w sypialni... w sypialni jestem namiętną kochanką , i dziwką dla swojego męża też bo nam obojgu się to podoba i nie ma to nic wspolnego z potencją mojemu męża, z ktora zreszta nie ma zadnych problemow. To ja Tobie wspolczuje, skoro atrakcyjna kobieta dla meza czujesz sie tylko w sypialni podczas bzykanka :)

Gość co do haszyszy
no zgadzam sie, każdy ma inne potrzeby... Niektorzy lubią namiętność i pikanterię , innym wystarczy na misjonarza w welnianych skarpetach. I OK , trudno żeby każdy lubil to samo. Śmieszy mnie jednak nazywanie kobiet, ktore lubia ostrzejszy seks czy w ogole lubia seks dziwkami, a ich męzow prawie impotentami :D

Gość lepiej zainwestowac
ciesze sie z twojego udanego zycia seksualnego, widac ze dobrze dobraliscie sie z mezem i macie takie same potrzeby. co nie oznacza ze kazdy potrzebuje tego samego. fakt ze ktos nie ubiera sie w body z dziurka nie znaczy ze od razu ma odchyly w strone barchanowych gaci albo kocha sie przy zgaszonym swietle. wazne jest zeby partnerzy dobrali sie pod wzgledem temperamentow i upodoban, czyli ja z twoim mezem nie czulabym sie dobrze, tak samo jak ty z moim. dlatego wlasnie popieram seks przedmalzenski :) ale jesli ktoras ze stron kryje sie ze swoimi upodobaniami przed slubem i zmusza sie do czegos czego nie lubi po, to takiemu zwiazkowi dlugiego zycia nie wroze wracajac do tematu - prezenty nalezy dobierac takie ktore spodobaja sie PM a nie takie na sile, bo tradycja kaze. ja ide wkrotce na panienski i kolezanka zdecydowala ze nie chce stiptisu bo jej to po prostu nie jara. ja bylam w zyciu na dwoch striptisach, w tym jeden damsko-meski (ten przynajmniej mial element artystyczny) i wiem ze to nie jest moja ulubiona rozrywka. moj typ faceta to chudy intelektualista z zamyslonym wyrazem twarzy i napakowane byczki ociekajace oliwka jakos same w sobie mnie odrzucaja. osobiscie wole flirtowac caly wieczor z aktrakcyjnie ubranym przystojniakiem niz isc na godzinny pokaz tryskajacego testosteronu. no ale wszytko rzecz gustu :) jednak wieczor panienski jest dla PM i to jej powinien sprawic przyjemnosc dlatego lepiej sprawdzic wczesniej co PM lubi zeby jej nie popsuc wieczoru :)

Gość marynarrr
Może i jestem konserwą :P ale dla mnie ta bielizna jest po prostu wulgarna i obciachowa. Pomysł bielizny na prezent jest dla mnie super (sama chętnię bym coś takiego dostała na wieczór panieński), ale wolę coś sexi ale jednocześnie eleganckiego.

Gość lokatka
ja chcialam troche naprostowac piszac zie nie podobaja mi sie taki rzeczy, chodzilo mi o takie jak pokazala autorka, jak dla mnie sa niesmaczne ale to nieznaczy ze trzeba brzed facetem paradowac w oblesnym podkoszulku i barchanach moje panie ;) po prostu mnie sie podoba bielizna erotyczna ktora jest bardziej zmyslowa niz wulgarna ;) podaje przyklad fajnych zestawikow: http://www.intymnabielizna.pl/grupa_polecamy-4,8.html ;)

Gość co do haszyszy
No to napisalam, że kazdy ma swoje potrzeby , czytac nie umiesz ?? Ale nie osadzajcie kogoś z gory, pisząc takie za przeproszeniem pierdoly żeby kogos tylko ukluć... Jedna woli do lozka przeswitujace majteczki, a inna gorset z lateksu i co z tego ?? Raczej takie widoki sa tylko dla męża, więc nie powinno sie tego oceniac, skoro malzonkowie sa zadowoleni. I czemu piszesz o zmuszaniu sie do czegokolwiek ?? Jak ktos w związku nie umie rozmawiać, tylko jak cielę robi coś wbrew swej woli, to na prawdę musi być niezrównoważoną osobą. Ale jak oboje malzonkowie maja ochote wcielac w zycie rozne fantazje czy cokolwiek innego, to nie widzę przeszkod i nie widze w tym nic nienaturalnego i dziwnego. Natomiast jak wizja życia erotycznego malzonkow sie nie zgadza, to istnieje jeszcze cos takiego jak ROZMOWA, na temat seksu rowniez, nikt nie każe sie do niczego zmusząc, nie przesadzajcie....

szczerze? to z tych zestawów dwóch co podalaś w pierwszym poście nie wybrałabym żadnego, po prostu żaden mi się nie podoba. Lepiej wybierz jakąs seksowną bieliznę komplet (biustonosz + figi) ale ze smakiem...