Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkrwona

jak to jest z waszymi facetami

Polecane posty

Gość wkrwona

bo moj chyba troche przesadza mamy male dziecko pomaga nie powiem ale wieczorem sie wymyka z domu na piwko prawie codziennie pozarlam sie z nim

Gość ewelina318
proponuję jak dziś wróci z pracy żebyś to Ty się wymknęła, niech zobaczy jak to jest. A poważnie mój mąż siedział w domu i pomagał, jak pojawia się dziecko trzeba z pewnych rzeczy zrezygnować

Gość mama wikusi
mój czasu nie ma na wypady z kolegami na piwo bo jest zawalony robotą a i też dzieckiem się zajmuje jak muszę coś załatwić czy zrobić. Na szczęście mieszkamy za miastem gdzie nie ma znajomych - dopiero co się przeprowadziliśmy więc nic go nie kusi

Gość wkrwona
no wczoraj zrobilam mega awanture tlumaczyl sie ale wiem ze ze dwa dni posiedzi a potem dalej sie wymknie tlumaczy mi ze to normalne ze jego koledzy z pracy sobie chodza i nic tylko ja sie czepiam no wydaje mi sie ze mam racje...

Gość moda???
to nie jest normalne! Mój chodzi na piwko rzadko. Częściej jego kumple nas odwiedzają- posiedzą godzinke, dwie i do domu, bo dziecko trzeba wykąpac. Poza tym mojemu mężowi szkoda czasu na wieczory przy piwie. Raz na jakiś czas- OK, ale codziennie?

Gość ewelina318
być może jego koledzy nie mają dzieci to sobie mogą chodzić. Uświadom mężowi, że jak założył rodzinę to teraz Wy stoicie na pierwszym miejscu

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxf
Zaraz go grami komputerowymi :) moj to by gral calymi dniami i nocami jakby mogl :)

Hm. Powiedz mu, ze to jest normalne, Twoje kolezanki tez tak robia. W zwiazku z czym proponujesz, ze w takim razie Ty bedziesz codziennie wychodzic, podobnie jak Twoje kolezanki, a on niestety musi zostac w domu, bo przeciez ktos musi zajac sie dzieckiem :P Zapytaj go tez, czy wszystko co jego koledzy robia, jest normalne, bo bardzo wielu mezczyzn zdradza, wiec zapewne i jego koledzy tez, zatem czy i w tym przypadku zamierza sie do nich dostosowac? :P

Gość wkrwona
nie no dzis wychodze utwierdzilyscie mnie w tym ze mam racje ,zostawie go z mala niech zobaczy jak to fajnie

Dla mnie dziwne podejście ma Twój facet ;) Dlatego ja bym zrobiła tak jak radzą dziewczyny.Wyjdź :D Ale nie raz bo to nic nie da :D Parę razy pod rząd ;) Od razu zmieni zdanie :D Mój mąż ma kolegów,ja koleżanki.Wychodzimy ale nie codziennie.Rozumiem tak jak kobieta potrzebuje sobie poplotkować z przyjaciółką przy kawce o pierdołach tak i facet przy piwie z kumplem.Takie wyjście osobne to u nas góra 2 razy w miesiącu.I to jest fajne.Ale codzienne wyjście bym na bank nie tolerowała ;)

Gość wkrwona
dzieki za rady musze byc konsekwentna w tym ,nie popuszcze bo to sie nie skonczy...