Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takazwykła

Odchudzanie a związek

Polecane posty

Gość Takazwykła

Witam dziewczyny Mam następujący problem,jestem ze swoim chłopakiem już prawie pół roku, on uważa że wyglądam bardzo dobrze z ciała i taką mnie akceptuje i taką chce bo mu się podoba. Ja natomiast uważam odwrotnie że powinnam zrzucić trochę. Mam często momenty że wstydzę się przed nim przebierać(seks uprawiamy) on ma oto pretensje bo uważa że jest wszystko dobrze. Nie ważne dokładnie ile warze tylko chodzi mi jak postąpić w tym przypadku. Ja mu wierze że w to że ja mu się podobam ale ja siebie nie akceptuje i wiem że mnie nie oszukuje i że powiedział by mi jak bym musiała zgubić trochę. Co sądzicie o tej sytuacji bo zaczyna się robić nerwowo między nami w tym temacie,uważa że nie wyobraża sobie abym schudła bo wtedy on może mnie nie akceptować.

Gość ytytutytyuytuytutyutty
Podpisuję się pod postem powyżej ;) A tak a propos: to komu chcesz się podobać bardziej? sobie, innym facetom, czy swojemu facetowi? bo chyba to ostatnie jest najwłaściwsze.

Gość ***groteska***
ja cie rozumiem u mnie w malzenstwie jest ciagla walka o to ja mam swoja wage z ktora czuje sie dobrze szczuplo atrakcyjnie mam wtedy mnostwo energii i lepiej potrafie korzystac z zycia niestety nie mam dobrej przemiany materii chwila nieuwagi i kilka kg mniej ... wtedy jest masakra nie chce pokazywac sie mezowi nago robie sie leniwa brzydka nie chce patrzec na siebie w lustrze zaniedbuje sie przechodze na diete zeby wrocic do wagi i co slysze od meza ..... ze on nie chce z lozku obijac sie o kosci i jak mam wiecej ciialka wygladam sexowniej i to go bardziej podnieca

Gość SOBIE sie chce podobac
najbardziej, a nie facetowi!!!

Gość ***groteska***
kilka kg wiecej *

zla przemiana materii i kilka kg mniej??? tez bym tak chciala

Gość Samanthełe
co wy pitolicie?! :o najważniejsze jest to, żeby podobać się samej sobie - ze samą sobą będziesz do końca życia i na zawsze i sama dla siebie musisz być najlepszą przyjaciółką, podobać się sobie i siebie akceptować. Jeśli facet Cie kocha, to zaakceptuje Twoją decyzję i będzie Cie wspierał. Nie mów mu już o swoich zamiarach, tylko zrób to, co uważasz za słuszne.

Gość ***groteska***
poprawilam sie kilka kg wiecej* i tez uwazam ze ja mam sama ze soba czuc sie dobrze wiec mam w nosie ze maz woli jak mam troche cialka

widze, ze poprawilas :)

Gość Samanthełe
facet jest z Tobą, bo Cie kocha, albo jest z Tobą dla Twojego ciała? jak coś mu sie nie podoba, to niech spada, PAJAC!

Gość Takazwykła
Nie wiem czy to ważne ale on ma dziecko(1.5 roku) sam wychowuje dużo przeszedł i dużo dostał od życia żona go zostawiła z dzieckiem bo wolała się bawić,czy to też może mieć wpływ jakiś? może się boi.

Gość fffgggjkjjghjhgj
Tia, jeśli przypuśćmy odchudzisz się tak, że przestaniesz być być pociągająca dla faceta, to ucierpi na tym wasze życie łóżkowe. Jak życie łóżkowe, to i rozpad związku murowany.