Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzuszeńka

Jaki krem wyszczuplający można/polecacie dla karmiacej piersią

Polecane posty

Gość brzuszeńka

Mam okropny brzuch a im badziej chudne tym jest gorszy, niewazne czy cwicze czy nie skora jest wiotka i obwisla, wiem ze cudow nie zdzialam ale choc troche ujedrnie skore a i podczas masazy wsmarowujac krem rozgrzeje podskorna tkanke tluszczowa ktora lepiej sie bedzie pozniej spalala.

Olejki eteryczne geraniowy,cynamonowy, sosnowy, każdego po 5 kropel. Jakikolwiek balsam do ciała. Wszystko mieszasz razem nakładasz na miejsca na których Ci zależy, owijasz folią spożywczą ciepło się ubrać i pod koc, kołdrę i co tylko masz.tak leżysz 40-60min. Troszkę szczypie skóra. Dobrze przed tym zabiegiem zrobić piling z fusów od kawy. Super działa na zwiotczałą skórę

Gość jeśli rodziłas naturalnie
to polecam hula hop do ćwiczeń, działa cuda ze skórą i przy okazji wyszczupla. Po cc raczej nie wskazane jest ćwiczenie na hula hop przez pierwszych kilka miesięcy.

Gość cos ujedrniajacego
ja przerobilam mustela zel poporodowy, pharmaceris na rozstepy, the body shop kakaowy i palmer's. oprocz tbs, rezta jest dla kobiet w ciazy albo karmiacych. pharmaceris ma tez jakis krem poporodowy. wlasciwie to smarowalam sie czyms ala ciaze. przerwalam na tydzien spedzony w szpitalu. po powrocie do domu siadlam do komutera i szybko zamowilam zestaw z musteli. co ja poradze, ze mam fiola na punkcie ciala. jedno jest wazne: nie mam roztepow wcale!