Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jus11

test ciążowy

Polecane posty

Gość jus11

Witam!! Spóźnia mi się okres już 6dni, zrobiłam już trzy testy i wszystkie wyszły negatywnie, pomimo to ja czuję że jestem w ciąży:) Bardzo bym się ucieszyła. Bolą mnie piersi i trochę brzuch jak przed okresem. Czy te testy mogą się mylić?? Proszę o jakąś radę, czy któraś z Was też tak miała?? Pozdrawiam

Gość ala ma kotaa
Mogą się mylić. Zrób bete i wszystko będzie jasne .

Gość jus11
Zrobiłam test z krwi 3dni "po" i wyszedł negatywny. Ale może to było za wcześnie?!

Gość ala ma kotaa
3 dni po okresie czy po stosunku ? Jeśli po stosunku to zdecydowanie za wcześnie ! hormon który wykrywa to badanie jest wykrywalny dopiero po zagnieżdżeniu a ma ono miejsce dopiero po 6-8 dniach od stosunku. Jeśli 3 dni po spodziewanym okresie to szanse są nikłe i radzę się wybrać do lekarza...

Gość jus11
3 dni po stosunku.... okres spóźnia mi się 6dni..... kochaliśmy się w ostatni dzień płodny....

Gość jus11
jak byłam w pierwszej ciąży to test z apteki pokazał dwie kreski właśnie 6dni po terminie okresu, a dziś rozbiłam i nic....!

Gość ala ma kotaa
kurcze to może wybierz się jeszcze raz na tą betę a jak wyjdzie wynik ujemny to do lekarza. W te sikane już nie inwestuj bo z nimi to różnie...