Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solara..01

Do dziewczyn chodzacych na solarium!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość solara..01

czy jak chodzicie na leżące to tez na dupie macie takie dwa kółka blade bo dupa naciska i w tym miejscu sie nie opala ??? ja tak mam :(:(:( albo ze po boku nogi tez nieopalone bo przez tą szpare w łózku ???? wkurwia mnie to okropnie bo wszedzie jestem opalona tylko te miejsca sa bledsze moze po boku nogi tego tak nie widac alena tej dupie to widac te dwa kolka ;/;/;/ oststni raz teraz bede juz chodzic na stojace wole stac niz potem wygladac jak idotka ;/;/

Gość asasasasasas
a komu niby dupe pokazujesz?? Ja jak chodzilam na solarium tez tak mialam i sie nie przejmowałam..... Teraz jestem w ciazy wiec nie moge chodzic i jestem blada jak trup :(

Gość a za pare
lat skora pomarszczona:p ja nigdy nie bylam i nie pojde:P

Gość solara..01
dlugo z zagranicy wraca a jak ja mu taka dupe pokaze :P jak mi sie skonczy karnet na to zjebane lezace to kupuje nastepny ale na stojace !!!!!!!

a spal się,wkrótce będziesz jak te w reklamach wyglądać(pomarszczona stara skóra z plamkami)bleee

Gość ajaaaaaa
ja mam odwrotnie! też chodze na leżące ale właśnie te miejsca na pośladkach przylegające do łóżka są bardziej opalone i zaczerwienione tzn na początku tak było. Teraz już się wszystko wyrównało. Tak samo miały moje kumpele. Żeby ktoś miał w tych miejscach bladsze to nie słyszałam ;/