Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracodawca akt.

Kobiety ile zarabiacie?

Polecane posty

Gość pracodawca akt.
nie chciałabym tutaj pisać ale wy maga ukończenia dosyć ciężkich studiów dziennych (coś z kategorii lekarze, prawnicy etc.)

Gość APELANTKA
czy to nowy zawód medyczny?

Gość APELANTKA
a studia na tym kierunku to tylko we Wrocku lub w Poznaniu???

co ona właściwie robi?? przez te 8 lub 5 godzin?? odp: wyższe, 11 lat pracy w tej samej firmie, 1600 na rekę (z tego muszę utrzymać 3 osoby :O ) moja opinia: w dupie się jej przewróciło :P a Ty jesteś za dobra! zmień się bo pójdziesz z torbami, nawet jak zmienisz pracownika, to ktoś Ci "sprzeda" jakiś ckliwy kawałek i co? znów tu wrócisz? :D

Gość APELANTKA
czy ta praca ma związek z refrakcją???

Gość APELANTKA
up up

Gość do nat4 a co robisz? Ile godz
Za 8 godzin pracy to normalnie ;-) wiem,że jest dużo ludzi zarabiających 800-900 zł.

Gość APELANTKA
kwiaciarnia to chyba nie jest?

Gość pracodawca akt.
ciągła praca z klientem (nic biurowego) - usługi

Gość APELANTKA
no i się nie dowiem jaka to praca :(

Gość APELANTKA
jeśli to projekty wnętrz, to spox ta pensyjka

Gość propozycja7
Chętnie skorzystam:) pracuję w sądownictwie i tyle nie zarabiam (praca biurowa) jeśli poszukujesz pracownika to się polecam (a jestem dobra)

Gość pracodawca akt.
a z refrakcją nie ma nic wspólnego :) powiem tak, mnie wynagrodzenie wydaje się sprawiedliwe zwłaszcza, że to początek naszej współpracy, pierwsza umowa itd. Nie mam pojęcia jak dwie pracujące osoby mogą ciągle jechać na długach

Gość APELANTKA
teraz projektantem może być każdy jeśli ma program prosto.pl

Gość pracodawca akt.
bliżej branży medycznej niestety :)

Gość APELANTKA
intrygująca ta fucha:)

Gość masakryczna ta powdz
rehabilitantka? farmaceuta?

pewnie akwizycja farmaceutyków i art paramedycznych

Gość APELANTKA
uważam, że warunki są ok.wrzuć na luz i nie zadręczaj się, bo laska krzywdy od Ciebie nie ma.A jej kosmetyki pewno takie drogie i jej nie starcza ;/

Gość Asiuuuulaaaaaaaaa
ja zarabiam 1400zł, praca biurowa,sama sie utrzymuje...nie jestem po studiach...jak bym zarabiala 3000zl to nie wiedzialabym co z ta kasa robic!!!!!!:D a dodam jeszcze ze spalacam kredyt.:( ale jaos sobie radze. wiesz...to zalezy tez od miasta...w roznych miastach sa rozne zarobki,rozne ceny za wynajem mieszkania itd.

Gość pracodawca akt.
powiedzmy, że bardzo blisko :) powiem tak jest dużo farmaceutów czy rehabilitantów ale znaleźć dobrego pracownika jest problem nieziemski

Gość Asiuuuulaaaaaaaaa
wiec ciezko powiedziec czy to duzo czy malo...jesli to warszawa to chyba w sam raz...ale jesli takie miasto jak np...Sosnowiec...to bardzo duzo mi sie wydaje.

Gość APELANTKA
no bez jaj!!3 klocki na rękę plus mieszkanie 4pokojowe za 350zeta??kto widział, żeby narzekać na takie życie?facet do domu w zębach przynosi 2tysie i jeszcze mało?dzieci brak...Rozpusta

Gość pracodawca akt.
tutaj w moim regionie zarobki są bardzo niskie, kobiety ok. 1000-1500 zł, z tym, że miejsce zamieszkania nie ma tutaj wielkiego znaczenia, liczy się wykształcenie czuję się źle, bo ona ciągle jęczy miałam ochotę ją zwolnić odbyła się poważna rozmowa ona się uspokoiła i znowu wracamy do punktu wyjścia czy to dużo jeśli pracownik zarobi na pracodawcę 900 zł? Moim zdaniem to śmieszne pieniądze (a tak było w kwietniu)

Gość APELANTKA
bez wątpienia 900 zarobku to mało.tym bardziej powinnaś brać pod uwagę utemperowanie jej pazernego charakterku np tym argumentem o małych wypracowanych przez nią zyskach

Gość propozycja7
test wyszedł pozytywnie??? Heh! Kobity nie dajcie się na coś takiego nabrać. To ściema! Ktoś chce wiedzieć ile można i gdzie zarobić, pomyślcie! Gdy ktoś daje taką propozycję uposażenia to są tysiące ludzi na takie stanowisko i raczej nie ma z tym problemu a przede wszystkim nie pisze na kafeterii:( żal

Gość APELANTKA
lub cichaczem szukanie nowej osoby do biznesu na jej miejsce.warto rozejrzeć się na rynku pracy lub dać ogłoszenie np w prasie branżowej

Gość xzcsarsnkgfgm
ja zarabiam 740 zł jestem na stażu, który mi się kończy w lipcu, potem bezrobocie bo w moim regionie prace znajdują tylko ci co maja wykształcenie średnie i znajomości w urzędach, jestem po magisterce administracji i podyplomowych z opieki socjalnej i w trakcie robienia doradztwa zawodowego. :( maz zarabia ok 1500 , póki co nie narzekamy, da rade przeżyć i odłożyć troche

Gość pracodawca akt.
Wyjaśniłam ile zarobiła Ona chyba myśli, że to co wypracowała na czysto powinna dostać do ręki. Szukałam cichaczem....i cisza, zgłosiły się 2 osoby, ale brak odpowiednich umiejętności je zdyskwalifikował - zbyt małe doświadczenie, a na przyuczenie czasu nie ma. Jest niezadowolona, bo w pierwszej pracy po studiach zarabiała tyle co teraz. 4 razy po ukończeniu studiów zmieniała pracę.