Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emil i Ida 27 tc

Zaryzykowałam i kupiłam kosmetyki pielęgnacyjne Cien dla niemowląt.

Polecane posty

Gość Emil i Ida 27 tc__
Napisze mi ktoś coś o chusteczkach Frotto? Proszę.. :) Obiecuję, że nie będę was już męczyć. To było ostatnie pytanie.

Gość ja znam gaga ale frotto
niestety nie próbowałam. podejrzewam że mogą być podobne to carrefoura z jedynką albo aro. nie wiem.. w sumie też jestem ciekawa! ;) próbujmy, może się ktoś odezwie kto je ma

Gość bakai la ahh
co do pieluszek z Tesco to nie wiem , podobnie chusteczki ,ale ja moge zdecydowanie polecić pieluszki z Lidla , niestety nie pamiętam nazwy ( o ile sie nie myle to były dwa rodzaje tansze i drozsze ) ja kupowałam te drozsze ,ale i tak były duzo tansze od tych firmowych

Gość bakai la ahh
a jesli chodzi o puder to kup sobie w aptece Alantan , te wszystkie inne pudry są perfumowane , natomiast Alantan jest bardzo dobry i leczy Mozesz sobie go kupić w razie odparzen

Gość bakai la ahh
ja stosowałam przy kazdej zmianie pieluszki sudocream Wiem ,ze jesli chodzi o zasypke to trzeba ostroznie sypać , zeby nie dostała się w niektóre miejsca, szczególnie u dzieci starszych

Gość Emil i Ida 27 tc__
Dzięki dziewczyny. A czy kupujecie w Lidlu chusteczki Frotto?

Gość Emil i Ida 27 tc__
Tzn. "bakai la ahh"?

Gość bakai la ahh
Ja tych chusteczek chyba nie kupowałam, nie pamiętam Ale mysle ,ze wcale nie muszą być złe, skoro z Tesco dobre, widocznie nie wszystko co najdrozsze najlepsze

Gość Emil i Ida 27 tc__
Aha. Ok, dzięki raz jeszcze. :) Może jeszcze ktoś tu zajrzy i coś napisze? :)

Gość bakai la ahh
tzn moze kupowałam ,ale nie pamietam Wiem na pewno ,ze pieluszki na pewno sprawdziłam ( tylko te troche drozsze , bo wydaje mi się ze były dwa rodzaje)

ja używam do pupy sudocrem i cleanic są bomba oliwki i płynu cleanic, wcześniej babydream od urodzenia, ale ma straszny zapach taki ziołowy, nie bardzo i oliwka leje się , nie jest gęsta wcale! Pieluchy dada są dużo lepsze od pampersa, teraz zamierzam kupić gaga zobaczymy. chusteczki happy mleko i miód, cleanic są dobre polecam.

Gość 1KarinaK
Hej, a czy któraś z Was kupuje kosmetyki Cien dla siebie?:) bo teraz mają w lidlu jakąs promocję i mają tego bardzo dużo.. kupiłam sobie dzisiaj masło kokosowe do ciała ale jeszcze nie wiem jakie jest.. pytanie tylko czy mam jutro iść i kupić całą resztę?:P

Zaskoczyła mnie opinia o chusteczkach haggis , przez 2 lata jak opiekowałam się dziewczynką jako niania używałam tylko tych chusteczek i dziecko nigdy nie miało odparzonej pupy,,,, a po słodkościach na spacerze zdarzało też się przetrzeć buzię czy rączki i nigdy się nic nie stało,,,a przy tym są najmilsze w dotyku , jeszcze nie spotkałam się z chusteczkami o podobnej strukturze materiału.

Ja tez jestem zadowolona z chusteczek Huggies ...i jeszcze pampers sensitive,nigdy nic sie nie dzialo po nich malej.

Gość natka876
Produkt nie jest łatwo znaleźć ale jak poszukasz to na pewno znajdziesz. Ja od dawna kupuję na http://www.coletia.eu bo mają dobre ceny i pewny towar. Niedawno dawali 20 zł na pierwsze zakupy to jeszcze może uda Ci się zaoszczędzić. Odpowiedzi bez anchorów: