Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina1234567ooo

zniszczyl mi zycie...

Polecane posty

Gość karolina1234567ooo

nie wiem jak bedzie wygladalo moje zycie za dzien dwa ja juz nie widze zadnego rozwiazania... myslalam ze naresczie los sie do mnie usmiechnal przec 6 lat mecze sie z choroba psychioczna nikt z zzewnatrz nawet sie nie domysla ze ja mam takie problemy. Na zewnztrz atrakcyjna zadbana a w srodku wypalona bez motywacji ... poznalam go rok temu byla samotna jestem bardzo wrazliwa on byl inny niz wszystkie chlopaki nie chcial isc ze mna do lozka powiedzila ze dopiero po slubie takie ma zasady nie jeyesm brzydka czy cos po prostu mowuil ze mnuie kochal mzmienil dla mnie srodowisko po prostu wszyscy mi go zazdroscili mowil ze cche sie ozenic miec dzieci inne go nie interesowaly po prostu zaufalam mu i pokochalam teraz to wszystko jakby zniknelo jakby jego uczucie sie wypalilo to tyklko kwestia czasu kiedy on ze mna zerwi ja nie potrafie zyc bez niego mam depresje on nie wie ze ja sie zabije.... monie chce innego ... co ja mam robic pomozcie ;((

Gość karolina1234567ooo
rozmawialam juz nim o tym to on mi powiedzial ze histeryzuje no i wez tu badz madra ;//