Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaktusik1992oo

Czy to jakaś choroba? Pomóżcie, prosze

Polecane posty

Ja mogę spać do 12, narazie nie mam pracy, ale idę na studia od tego roku... (rok przerwy sobie zrobiłam)

Gość Kaktusik1992oo
jejku jak ci fajnie ja moge spać najwyżej do 6:30...masakra

yyy no tak :D ja mogę posiedzieć bo jak na razie poszukuje pracy, ale ciężko jest:(

Myszka coś o tym wiem... ja szukam już 3 miesiąc, i już to piernicze, idę na studia bo mam dość bezczynności. Kaktusik jeszcze się naśpisz, po maturze :D

Gość Kaktusik1992oo
a jakiej pracy i gdzie?

Byle co! We Wrocławiu... ja nigdzie jeszcze nie pracowałam (tylko za granicą) i nie dają mi nawet ofert, bo nie mam prawa do zasiłku, a jak już to jako stażystka sekretarka itp. ale zawsze już zajęte.

Gość Kaktusik1992oo
o wrocław a słyszałaś może o jelczu-laskowicach?

Chociaż jednak nie byle jakiej, nie mogłabym na kasie pracować... Kaktusik słyszałam :D Byłam raz zobaczyć pałac (intersują mnie zabytki, architektura itp.)

Gość Kaktusik1992oo
ojej to fajnie bo ja tam mieszkam :) interesują cie zabytki to pewnie lubisz historię. a na jakie studia poszłaś?

ja skończyłam technikum architektury krajobrazu i też lubię jeździć po kraju i zwiedzać, oglądać :)

Gość Kaktusik1992oo
ja chciałabym iść na filologie angielską, lubie projektować pokoje domy itp, ale rysunek to nie moja działka, takze moge wam jedynie pozazdrościć :D

:D No prosze jak nas wiele łączy... Kaktusik jeszcze nie poszłam na studia, dopiero idę, a historię lubię, zwłaszcza IIwojny światowej :) Chciałabym iść na architekturę i urbanistykę, ale wątpie czy się dostanę, jeśli nie to pójdę na architekture wnętrz-projektowanie przemysłowe, lub grafike komputerową...

moim marzeniem były studia na architekturze krajobrazu,ale niestety nic z moich marzeń nie bedzie:(

Hmmm, to trochę jak ja :D Tylko na architekture i urbanistykę, potrzebna jest matematyka roz. a ja jestem noga z matmy... zaocznych nie ma, bo to na politechnice. Zaś na arch. wnętrz masa egzaminów z rysunku, a ja musze jeszcze trenować m.in z perspektywą. Czyli pewnie tylko grafika mi wypali zaocznie... trzeba znaleźć pracę i opłacić wszystko :o

ja ogólnie dała bym rade z mata i rysunkiem, ale jak sie ma męża to studia dzienne i to 300km od domu to juz problem

Ja bym na pewno matury rozszerzonej z matematyki nie zdała. Już prędzej bym się dostała na medycyne niż na architekture, ale zostanie to moją pasją tak czy tak... Jeśli pójdę na grafikę, to i tak mi się przyda, wyobraźnia przestrzenna itp. Dobra! Teraz idę już naprawdę spać! Bo ze mnie taki śpioch, że o 13 jutro wstane! Dobrej nocy miłe panie :) 😴

myszka no ciężko faktycznie... 300 km to b. dużo! ale może kiedyś, nigdy nie jest za późno na studia! Wręcz przeciwnie, człowiek już wie czego chce, nie idzie tam gdzie poprostu przyjmą by mieć świstek z wyższym. Pozdrawiam i spać już chodźcie! :D

Gość Kaktusik1992oo
ehe dobranoc bumbumshoko.. ja raczej nie zasne

" 23:57 [zgłoś do usunięcia] Kaktusik1992oo Możliwe, bo strasznie mnie mdli , mam gulke w gardle... hehe jeszcze sie okaże że sie zatrułam zupką koperkową mamusi " Raczej to zasługa tzw.środków ochrony roślin,aspartamów itd.:O.Najpierw sprawdź czy nie masz plomb z rtęcią a jak nie to spróbuj głodówki:classic_cool:.

Gość Kaktusik1992oo
To chyba było przemęczenie bo teraz spała od 16:00-18:00 i czuje sie milion razy lepiej jeszcze pije kawkę idę na impreze i jest super. Baaardzo dziękuje wszystkim za wszelkie opinie. Buziaki :**