Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaktusik1992oo

Czy to jakaś choroba? Pomóżcie, prosze

Polecane posty

kaktusik to zrób sobie badanie tsh i ft3 ft4. coś w tym jest bo ja mam niedoczynność tarczycy. nerwica przecież ma jakieś przyczyny, może tarczyca powoduje pewne dolegliwości a później to się przeradza w nerwicę. masz zimne dłonie, ciągle spocone?? drżą ci ręce, jesteś wybuchowa??jesteś bardzo szczupła i nie możesz przytyć??? to może być nadczynność

prawko zdałam za 3 razem 2 pierwsze mega stres a ten 3 raz to już luzik. jeździłam z młodym przystojnym egzaminatorem ;)

Gość Kaktusik1992oo
... wybiore sie do lekarza.. poczekam do następnego ataku.. może nie pojawi sie tak szybko i wszystko bedzie ok... A co do prawa jazdy to wam bardzo zazdroszczę, też sie zbieram do zrobienia ale jakoś... nie wiem sama ;P

Gość Kaktusik1992oo
tak myszka wszystko sie zgadza, na ogól jestem ospała i w ogóle jestem śpiochem, ale czasami jak wybuchne to... szkoda gadać aż mi potem głupio

A ja miałam dziadka :D W sumie ciągle rozmawialiśmy, więc fajnie było, najgorszy stres przed, ja czekasz az wywołają cię na dane miejsce... Jeszcze jak ja robiłam górkę na zewnątrz to chyba setka ludzi z wordu sie na to patrzyła :D

Kaktusik, ja tam mam raczej niskie ciśnienie, ale czasem też wybuchne... ale myślę, że tak ma większość. Pozatym myslę, że dobrym rozwiązaniem jest sport, ukaja ciało i umysł (przynajmniej mój)

Ja też robiłam coś koło roku, musiałam zrobić przerwę przed maturą, potem wyjechałam za granicę i pare miesięcy uciekło (i to za granicą miałam ten atak).

u mnie w ośrodku ciężko jest zdać...jest kilku takich egzaminatorów ze zdać u nich graniczy z cudem

Gość zapisz sie na badania
i tak dzieki wspaniałej i udanej reformie służby zdrowia autorstwa AWS, którego byli działacze obecnie tworzą PiS i PO, twoja kolejka będzie dopiero za 4 - 5 lat

A gdzie myszko zdawałaś? Bo ja we Wrocławiu... i jeździłam po mieście prawie 2 godz. bo prawie godzine w korku staliśmy.

Bez przesady poziom hormonów mierzy się poprzez pobranie krwi, także nie czeka się długo.

Gość Kaktusik1992oo
Co mam robić... czuje sie coraz gorzej mam lodowate ręce i stopy, głowa mi wybuchnie z gorąca, a gula w gardle rośnie.. przewraca mi sie przed oczami

Gość Kaktusik1992oo
Pragnę namenić że mam dreszcze

Gość Kaktusik1992oo
jestem hipohondryczką... Coraz gorzej ze mną

Gość Kaktusik1992oo
... pierwszy raz jest aż tak źle.. ale zaraz mi przejdzie.. już jest troche lepiej dzięki myszka :)

Kaktusik (spać mi nie dajesz :D) wmawiasz to sobie! Wmówić można sobie wszystko! Może weź chłodny prysznic, zażyj magnes (dobzre wpływa na opanowanie stresu-dużo magnesu jest w bananch) powąchaj jakiś miły zapach, nie ostry, połóż się, wycisz myśli, wyobraź sobie, ze jesteś zmęczona i zasługujesz na odpoczynek.

mam wyrzuty sumienia że to przeze mnie. zrób sobie coś ciepłego do picia i okryj się czymś

Gość Kaktusik1992oo
nie nie to nie przez ciebie.. po prostu jest mi goraco w buzie.. to przeciez nic takiego

Gość Kaktusik1992oo
idzcie już spać kochani . Bardzo mi pomogliście ja tu sobie poradze.. jeszcze raz wielkie dzięki :*

ja jeszcze nie zasnę cierpię na bezsenność spowodowaną chrapaniem męża :)

Gość Kaktusik1992oo
hehehe. szczerze współczuje. moja 9-letnia siostra chrapie to co dopiero dorosły facet

Gość Kaktusik1992oo
Bumbumshoko a ty kiedy już miałaś iść spać? xD, hehe wstajecie jutro.. w sumie dzisiaj z rana do szkoły pracy czy coś?

daję sobie radę wbije łokieć gdzie trzeba i po sprawie spokój na jakieś 10 minut. domyślam sie ze uczysz się w technikum???

Gość masz zespół WPW albo nerwice
masz zespół WPW albo nerwice

Gość Kaktusik1992oo
nie nie, w liceum, w następnym roku mam mature.. mature pisze sie w wieku 19 lat przecież xD