Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tansavea

prezent dla rodziców

Polecane posty

Gość tansavea

Witam. Mam problem z kupieniem prezentu dla rodziców na podziękownie za ślub. Mój narzeczony ma oboje rodziców ja tylko mamę wiec coś w stylu "kochanym rodzicom" nie pasuje. Czekam na propozycje pozdrawiam

Gość i nie nauczyłaś się
zbieracze kurzu chcesz kupić? jak już to zdjęcie z narzeczonym w antyramie, bez żadnych słodkich napisów. do tego kosz słodyczy+ kawa/herbata+lepszy alkohol- co tam lubią. to zdjecie to po to żeby była pamiataka na lata a nie durnostojka

Gość basienka26
Hej! Ja też mam tylko mame i zamowilam podziekowania dla kochanej mamy. Pozdrawiam

Gość o matko, kolejne wielbicielki
kiczowatych durnostojek ozdobionych papierowymi różyczkami... wieś tańczy i śpiewa

Gość cerin
Bylam w tej samej sytuacji0tylko mama zyje. Zamowilismy z allegro takie ladne flakony, grawerowane. A zamiast glupich wierszy typu "dziekujemy za trud wychowania"(no to ja pierwsze slysze zeby rodzice meza mnie wychowywali)- dalismy napis "kochanej mamie/kochanym rodzicom na pamiatke naszego slubu" i data i nasze imiona. Aha, nie urzadzalismy tego kiczu na sali z tancami z rodzicami, tylko wreczylismy im to w domu, na wyprawinach. Po blogoslawienstwie.