Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja:)

bielizna jaka Was faceci kreci?????

Polecane posty

chce pokazac sie mojemu chlopakowi w czyms extra zeby powiedzial wowww, mamy za nie długo rocznice kolejna i chce zeby bylo mmmm co myslicie o tym http://www.intymna.pl/p41 ,41,0,12,1,,kahlua-komplet-5117 ????

Gość adrian2503
Ja powiem tak, zatańcz dla niego, rozbieraj się stopniowo, i nie wazne w czym będziesz spodoba mu sie ;)

ale chce cos jeszcze:) jakas niespodzianke a nie takie od razu

Gość psełdomin
jak wyglądasz tak jak ta laska to napewno mu kopara opadnie a fujara podniesie :P

a wy dzieczyny jak rozbudzacie swoich facetow?

Gość avonnnnnnnn
Slyszalam ze facetow kreci czarna bielizna, Cale zycie myslalam ze czerwona. Teraz to juz nie wiem.

Gość avonnnnnnnn
wrzuc linka jeszcze raz

Gość psełdomin
maja a może... http://www.intymna.pl/p41,532,0,12,93,,sexy-fishnet-shirt-komplet-409blk wygląda ciekawie ;)

Gość avonnnnnnnn
tam Ci sie spacja zrobila. No ladna bardzo ta bielizna. Tylko wiesz, ze on pewnie i tak szybko zdejmie ja z Ciebie.:)

psełdomin - nie dla mnie az tak odwazna nie jestem no chce jakos ta rocznice zrobic tak aby nigdy nie zapomnial

Gość avonnnnnnnn
Mi sie ta twoja maju podoba. Jest taka delikatna a zaraz mysle ze podziala na zmysl. na oko. na wszystko :)

tez mam taka nadzieje:) tylko napewno nie bede ja w niej tak wygladaj jak ta modelka :(

Gość psełdomin
ale jak nie jesteś odważna? to ty w tym publicznie będziesz występować czy przed nim? swojego faceta sie wstydzisz?

ale mysle ze nie czulabym sie w tym dobrze poprostu:)

chce cos wymyslic tym razem ja cos fajnego, bo on mnie w tamtym roku zaskoczyl wiec chce tym razem ja. ale jakos nie mam pomysłow co zrobic

w tamtym roku, bylismy na wakacjach i wkurzyl mnie bo zostawil mnie sama na plazy a sam powiedzial ze idzie sobie cos zalatwic. myslalam ze wroci a on nie wraca wiec poszlam do naszgo domku sama wkurzona. a tam nic nie ma go. mysle ale on debil mamy 2 rocznice a on nawey mi kwiatka nie kupil. siedzialam sama w domku az do wieczorka. zapukala do drzwi Pani o ktorej mieszkam i kazala mi wyjsc an dwor, wiec sie ubralm i wyszlam a tam droga usypana rozami:) i ide ide za nia i tak do plazy z jakies 20 metrow. i widze takie duze serce zrobione na plazy podchodze a na srodku mała rozyczka biora ja a z niej wypada piersionek i podchodzi moj piotrek do mnie i pyta czy zostane jego zona. mmmm nigdy nei zapomne tego, teraz ja chce cos wymyslic ale nie mam pojecia cio wiec zaczelam od stroju ale co dalej ?????

no ale teraz ja chce jakos zorganizowac nasza 3 rocznice i nie mam pomyslow

ja zawsze jak pytam mojego jakiego koloru bieliznę mam sobie kupić to odpowiada: nieważne. i tak ją z Ciebie zdejmę :) bo jak wiadomo każda kobieta nie wygląda tak dobrze jak w niczym :)

no napewno temat bielizny mam juz zakonczony bo zamowilam ta co w linku wyzej. a teraz mysle co wymyslic, zeby teraz on zapamietal nasza rocznice

Gość Lateksowa bielizna.
Powali go na kolana a ty będziesz bosko wyglądać.

moze teraz ktos jakis fajny pomysl ma jak spedzic fajnie rocznice, jak go zaskoczyc?

a może zawiąze mu oczka wsadze do auta i zawioze w ajkies ustronne miejsce?