Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julita90_9

mam 20 lat i jestem sama.....

Polecane posty

Gość julita90_9

Witam wszystkie forumowiczki:) wiem ze ten temat był juz poruszany na forum ale chciałabym poznać wasze historie i rady na ten temat. jest mi zle z tym ze jestem sama, poprostu nie wiem co ze mną nie tak..czuje sie jakbym byla z z jakiejś innej planety czasami...bo ludzie sie dookoła spotykają itp, a aja ciagle nic.mialam kiedys "niby" chlopaka ale nic z tego nie wyszlo...mama wrazenie ze stoje w miejscu..wegetuje emocjonalnie.....;/;(;/

Gość julita90_9
z wroclawia a ty?

Gość lilka119
nie marudz,mloda jeszcze jestes,uzywaj zycia!do tego facet ci nie jest potrzebny a nawet powiedzialabym ze zbedny zupelnie

Gość julita90_9
tez masz taki problem jak ja????

Ty powaznie, wroclaw? oo to tam gdzie serdeczny przyjaciel redaktor:D daleko ode mnie to sie nie dogadamy chyba; ) uwazasz sie za atrakcyjna fizycznie?

Gość 000011111
Witam , mam 32 i nie becze.

Gość julita90_9
lilka,to nie jest tak ze to jest moje najwieksze pragnienie byc z kims,bo mam swoje pasje ktore rozwijam i czasem mnie calkowicie pochlaniaja ale zrozum ze tez chvialabym z kims pogadac przytulic sie,byc dla kogos wazna,bo momentami warijue kiedy nie mam zkim pogadac....podzielic sie swoimi radosciami czy tez smutkami,wiem ze jestem mloda i niby wszstko przede3 mna....ale juz nie wyrabiam....

Gość julita90_9
do player. tak z wrocka;p no nie za bardzo...ale uwazam ze nie mam zlej figury i wogole....

Gość julita90_9
dla mnie wazne jest to zeby ktos mnie w koncu zaakceptowal taka jaka jestem,nie czuje sie do knca pewna siebie bo do tej pory bylo tak ze kazdy facet ktory mi sie spodobal(tak na powaznie to bylo ich 2) to mial mnie w dupie...i jeden i drugi zaczal chodzic z dziewczynami ktore znam a wlasciwie ktore sa moimi kolezankami dobrymi.....i jak tu zrozumiec o co biega????

Gość julita90_9
kiedy widzisz jak twoja kolezanka umaiw asiwe z facetem mktory ci sie podoba i ona promienieje i jest szcesliwa aty sie zastanawiasz co z toba nie tak????w czym jestes gorsza????wtedy idzie zwariowac....

Gość Winks at U
up. Jak się czujesz Założycielko Topiku? jestem w takiej samej sytuacji jak Ty;] wspieram i rzecz jasna doskonale rozumiem ;)

Gość Brunetka20pomorze
Mam ten sam problem..mam 20 lat i ciągle jestem sama.. spotykałam się z chłopakami, chodziłam na randki...wielu chłopaków mówi mi że jestem ładna, prawi mi komplementy...ale ja czuje się samotna...nie wiem czemu ale jak spotykam się z chłopakiem, ten przestaje się już mną dalej interesować..tak bardzo się staram żeby w końcu być szczęśliwa a tu nic;( Czuję się już staro...nie wiem może miłość z wzajemnością nie jest mi pisana... szybko się zakochuje, ale we mnie nikt sie nie zakochuje ... ;( nie wiem co ze mną nie tak ahhhhh

Gość Brunetka20pomorze
Chyba całe życie będę samotna... i zostanę starą panna..:( A może już nią jestem ;(

Jeszcze nie jesteś, nie uzurpuj sobie mojego tytułu ;P Dziewczyny, 20 lat to jeszcze naprawdę niewiele. Tym bardziej, jeśli się z kimś spotykacie, umawiacie, ale i tak nie wychodzi. Macie czas. Szukajcie, próbujcie - będzie dobrze. Nawet ja mam jeszcze nadzieję :)