Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile czasu??????????????

ile czasu facet moze czekac na seks????????????

Polecane posty

ile czasu bedzie czekal na seks 26letni facet ktory jest w zwiazku z kobieta? panowie piszcie jak to bylo u was!

Gość bleblebla
Może długo, pod warunkiem że wali sobie konia. Jak nie ma dziewczyny, albo ma dziewczyny i jej nie puka na na 100% wali sobie gruche :classic_cool:

Gość alfabet morsa 123
hehehehehehehehhehee \ wieje cos tu desperacja! ojj biedny... :D:D:D

Gość zamyslonaooooooooooooooo
w zwiazku i nie rucha??? to cos nie tak jest

Gość bleblebla
Chyba że impotent, to wtedy też może bardzo długo bo mu sie po prostu nie chce ruchać :classic_cool:

jestem kobieta:D a moje pytanie stad ze wiadome u nastolatkow jak sie poznaja majac po 16 laty to czekaja te 2-3 lata choc nie zawsze. a jak ludzie dorosli sie poznaja, majac ponnad 20lat i zaczynaja sie spotykac to po jakim czasie zwykle jest seks? bo chyba 25latek nie bedzie czekal rok az mu jego dziewczyna pozwoli sie kochac z nia:D

Gość someonecrazy
Oj laska. Skoro już masz tyle lat to sama powinnaś wiedzieć że każdy inaczej do tego podchodzi. Są i tacy którzy potrafią na to poczekać, a są też i tacy którym się spieszy. Ale jedno jest pewne, że jeśli mu nie dajesz to na pewno sobie trzepie ;D pytanie tylko jak długo tak wytrzyma, mając słodki owoc a karmiąc się starą renią xD

no tydzień może dwa nie dłużej no chyba ze coś z któraś strona coś nie tak to długo długo nie zabierają się do siebie

Gość dguvbj
mam 30 lat, miałem 20 kobiet, od 2 lat jestem szczęsliwym mężem i najdłuższy okres czasu jaki czekałem na sex to 2 tygpdnie ale oczywiście to kwestia indywidualna a poza tym mam zajebiaszczo dobre gadane:)

Gość elemiska
moj czeka 3 tygodnie, brakuje mu tylko tydzień ;) dam mu miesiąc po pierwszych pocałunkach ;) ale parcie mam już maksymalne :D

Gość elemiska
23 lata ;)

jestesmy razem troche ponad miesiac, bylo juz kilka randek, pocalunki i jakies tam smielsze dotykanie. ja mam lat 23 on 26. nie chce wyjsc na latwa dlatego was pytam xD

Gość JoAsiekk
Zrobisz to, kiedy poczujeesz że chcesz :) Co ile się widujecie? Kiedy kolejne spotkanie? I gdzie zazwyczaj się spotykacie?

Gość florence333
ja zrobilam to z facetem po 3 miesiacach i nie wyborazam sobie rozlozyc nogi po dwoch tygodniach, tylko dlatego, ze facet mi sie podoba, a tak naprawde gowno o nim wiem:O

Gość hjg.kgy,jmfhdngbf
my dopiero po 4 miesiacach bycia razem (on 28 ja 23) ale spotykasimy sie z racji braku czasu 1-2x w tygodniu i przez pierwsze 2 miesiace na miescie w knajpkach wiec nie nie mozliwosci na posuwania sie naprzod co mi pasowalo;) a jak juz zaczelismy sie spotykac w domu to juz sie rozkrecalo szybko dosyc ;)