Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzony mieszkaniec Warszawy

Przykre jest to, że każda kobieta w końcu się znudzi

Polecane posty

Autor może nie jest dziecinny,tylko zauważył,ze miłość to nie ciągłe fiu-bździu tylko cholernie trudna praca nad zwiazkiem...fakt,po czasie robi sie inaczej ale to tylko zmiana formy tej miłości...szkoda tak uciekac i zostawiac...bo a nóż kolejny jej etap przyniósłby niespodziankę w postaci jeszcze innych trwalszych uczuc do tej osoby...

Gość don pedro gonzales da silva
diabolica27, żałosna stara rura, wystarczy jej rzucić tani wsiowy komplement a już się ślini, łasi się jak suka, żałosne. Znajdź sobie w końcu faceta, bo widze ze już się łasisz do byle śmiecia

o związek trzeba dbać, czy to półroczny czy paroletni.. nie dawać od razu wszystkiego. stopniować przyjemności. ;) przełamywać bariery, nie ze strachu przed utratą partnera, ale po to by sprawić mu przyjemność. wiem, że w teorii to wszystko jest proste. ;)

pomereńczo...to,ze lubię tu piszących nie oznacza żadnej love ani oferty jednonocnej tym bardziej...nie jestem dzis jakos w nastroju na Twoją zadziorność względem mnie...moze innym razem bym to śmiechem zbyła...dzis powiem-ja tu tylko piszę...bo ich lubię.wszystkich.bez podtekstów.

prawdziwy związek trzeba budować...a nie czekać, że sam się zbuduje...widocznie nie wszyscy o tym wiedzą...biedne kobiety :-(

Gość o kurcze....
do autora: a Ty myslisz ze kobietom faceci sie nie nudzą???:P tak, ty na pewno też jakiejs lasce sie znudziłeś :P nie nudzą sie sobą ludzie ktorzy się baardzo kochają ;) albo nastolatki przezywające pierwszą miłość :)

Gość jestem złośliwa
szczerze mówiąc autor ma trochę racji. rzeczywiście większośc ludzi trochę się sobą już nudzi po trzech, czterech latach. ale większośc to też nie wszyscy. ale z drugiej strony, gdy patrzę na swój związek, w którym jestem trzy lata, nie mogę się zgodzic z tym, co pisze autor. może wynika to z faktu, że zarówno ja jak i mój partner jesteśmy towarzyscy, wygadani i lubimy dobrze się bawic, ale tak naprawdę zamiast się nudzic sobą i szukac nowych wrażeń, kochamy się coraz bardziej. i częściej też ;)

Gość jestem złośliwa
tak więc trochę optymizmu, ludzie :D

Gość piczkaxxxxxxxxx
autorze pamietaj ze to dziala w obie strony

Gość moze tobie sie znudzi
sam jestes nudny, albo masz nudne baba Moi dziadkowie do 90tki wpatrzeni w siebie

Gość ameliiaaaa
niestety :(