Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Red.b.u.l.

Bije dziewczyny dlaczego?

Polecane posty

Gość Red.b.u.l.

Zwykle je bije po miesiacu,dlatego ze nic nierozumieja i wszystko musze im tlumaczyc, i je szarpne raz,drugi, a wkacu uderze zazwyczaj je potym przepraszam i mi wybaczaja do chwile kiedy je nie pierdolne kakretnie ze potrafi im krew z nosa leciec:( niechce tego robic ale zaczynam odczuwac przyjemnosc z tego,nawet uwazam ze tak nalezy robic, ino ze zostaje sam dopóki nastepnej nieznajde czyto normalne?moze powinienem lekko uderzac? Albo w cale ale wtedy nic nie zrozumieja a ja tego niewytrzymam

Gość Do Red.b.u.l.
Nieprzejmuj sie ja tez bije ale z liscia i odrazu przytulam ,to normalka ,kazdy tak robi

Gość aga lola
Ja akurat biję swojego chłopaka, bo jestem kobietą. Myślę że czasami porzadny plaskacz czy kopniak sprowadza go do poziomu. Czasami za nic, ale musi wiedzieć kto tu rządzi. Potem mnie przeprasza i wszystko jest ok.

Gość bleblebla-facet
Jak odczuwasz przyjemność z bicia dziewczyn to jesteś sadystą, a to jest dewiacja. Powinieneś przejść się do psychologa na terapie :classic_cool:

Gość Red.b.u.l.
Dzieki stary pocieszyles mnie bo zaczynalem myslec ze zeczywiscie cos zemna nietak. Ino ze one mnie zostawiaja predzej czy pózniej, poza tym moze dalbym rady robic tak jak ty

Gość Red.b.u.l.
Aga lola- tez tak mysle ze trzeba od czasu do czasu blebleble- ciesze sie moze z tego ze wkacu zrozumie ale nic z tego

Gość bleblebla-facet
a na chuj mu te feromony ? myślisz że po nich nie będzie bił kobiet? on jest pierdolnięty i powinien się podleczyć :classic_cool:

Gość Red.b.u.l.
Ozo1 napisz mi cos otych feromonach,oplaca sie je kupic i niebeda odchodzic? blebleble nieprzesadzaj uwazam jak ten jedden kolega ze to normalne bo ma tak samo ino ze bije z liscia!