Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aluuśkka

mam numer kochanki męża

Polecane posty

Gość aluuśkka

czy macie jakiś pomysł jak wyciągnąć od niej jej dane, musze wiedzieć kim ona jest

Gość nie wydurniaj sie kobieto
skad masz pewnosc, ze to kochanka? moze ktos robi wam krecia robote

Gość ksjdshvgla
zapal gromnice :classic_cool:

Gość to się kurde nazywa
zadzwoń do niej i poweidz że wygrała coś tam w jakiejś loterii, że jej nr został wybrany i takie tam. Poproś żeby podała ci dane, abyś mogła wysłać jej nagraodę :) a co zrobisz poźniej, jak już będziesz wiedziała kto to?

Gość aluuśkka
bo jest zapisana w jego telefonie jako KOCHANA KOCHANKA więc to napewno kochanka :/ umówię sie z nią i wsadze jej didlo w oko :o

a po co Ci te wiadomości? znowu kolejna, co chce karać obcą babę, zamiast własnego zdrajcę?

Gość ilka020
Tak ten numer z nagroda jest dobry tylko zastrzez sobie numer zeby ona nie miala twojego..Powiedz ze nr WW(jej numer) zosal wylosowany w jakims konkursie operatorow np.heyah, orange zalezy w czym jest..Powiedz ze wygrala cos tam i popros o podanie Imienia Nazwiska daty urodzenia........pozniej sie spytaj na jaki adres ma zostac przeslana nagroda?:D

Gość TapDance
Dobrze,że ją chcesz ukarac ! Bo jakby suka nie dała to by nie wziął !

Gość ja nigdy tego nie zrozumiem
kto cię zdradził? kochanka czy mąż? komu ufałaś - kochance czy mężowi??? to teraz pomyśl logicznie

Gość to się kurde nazywa
a może tak specjalnie zapisał w telefonie, bo wiedział że zobaczysz, chciał Cię wku*wić po prostu. Ja bym zadzwoniła pod ten nr z zastrzeżonego i posłuchała czy kobieta odbierze, dopiero potem ten sposób na wyciągnięcie z niej danych

ona nie da sie nabrac. Powiedz jej wprost, ze ja namierzyłas i ze chętnie jej opowiesz kilka szczegułów o swoim mężu a jej kochanku.. powiedz, że zapraszasz ja na pogawędkę. na pewno przyjdzie.

a jesteś pewna, ze wiedziała o Tobie? bo jak ja spotykałam się z facetami, to 80% z nich miała żony, o których jakoś nie wspomniała

Gość ja bym tego nie łyknęła
nie czarujmy się kobiety, 90% kobiet na drugim spotkaniu wyczuje czy ma do czynienia z wolnym czy żonatym facetem :P

Nastrasz ja , że ma długi hipoteczne...hihi

No dobra, ale to obca kobieta ma wyczuwać czy mąz ma być wierny żonie?

Powiedz jej ze Ci kupił futro z kury z Wysp Zaginionego Bizona i ze zadłuzył sie na nie w banku na ogromna kwote...

nie, obca kobieta ma nie tykać żonatego faceta! Koniec kropka. i wykrzyknik!

a żonaty facet ma nawet nie patrzeć na obca kobietę to po pierwsze kropka

nie, no oczywiście, że uczciwa kobieta wybada faceta, chociaż nie jest to łatwe i często trochę trwa ale uczciwy mąż w ogóle nie powinien interesowac się żadną kobietą poza swoją żoną, bo jej przysięgał i obiecywał a nie przysięgała żonie i nie obiecywała obca baba tu jest zasadnicza różnica nie moge zrozumieć, czemu zdradzone żony mają większy żal do obcej baby niż do własnego męża-zdrajcy

Powiedz jej, że masz w prezencie dla niej swoje za ciasne i niewygodne szpilki - torturki.

Gość maja zal do innej kobiety
bo boja sie utracic swego samca co dla mnie jest zalosne:O Wola obwinic druga kobiete a mezowi wybaczyc. Tak sie dzieje w malzenstwach w ktorych kobieta ta sfrustrowany pasztet badz dlugo byla przechodzona stara panna czy tez zlapala faceta na dzieciaka:D Tak czy siak takie baby sa zalosne:P

do mojego męża startowała moja "przyjaciółka", kiedy odrzucił jej amory jej urażona duma szalała, wg twojej teorii powinna dalej być moją przyjaciółką?

Gość aluuśkka
na pewno kochanka ,ma ją wpiany jako Artur, mąż właśnie śpi ,a ona mu pisze smsy(mąz dzisiaj po procentach) pyta się go czy śpi ze mną czzy ma swój pokój. odpisałam sam . ona na to bo wiesz póki ona o nas nie wie to różnie bywa

umów się smsem z nią na randkę, i wybierz się tam pod jakimś pretekstem z mężem, będziesz ją i jego miała jak na tacy :)

Gość ehe heeeheee
już ja widzę, że ktokolwiek przy zdrowych zmysłach podaje przez telefon swoje dane bo ktoś mówi, że się wygrało w konkursie, czy forumowiczki doradzające takie rozwiązanie nie mają mózgu? a może same od dawna czekają na obiecane nagrody? :D

Zadzwoń i powiedz jej tak : słuchaj kochana mój mąż narzeka, ze masz obwisłe to i owo, swoja droga powinnas sie postarac i zainwestowac w medycyne estetyczną , bo w końcu to ty jestes kochanką a ja zoną to nie musze. sie starać , a ty . zrób cos z soba , bo mój mąz mówił , ze zmieni kochanke! Powinnas byc mi wdzieczna ze ci eostrzegłam Życzliwa

bazienka, kopnełam w duupę tę francę, ona w odwecie sieje swoje wersje wśród wspólnych znajomych, żal nam tylko jej męża, bo to wyjątkowo dobry człowiek i bardzo ja kochał

nie no bazienka BEZ komórki na klatkę :D

Gość aluuśkka
podejrzewałam go od dłuższego czasu , nie miałam dowodu, teraz już mam , tylko musze sprawdzić kto to taki. to z nagrodą jest dobre tylko jaką nagrode wymyślić