Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie staje mu

pytanie o sex:czy wasi faceci maja tez ten problem?

Polecane posty

Gość nie staje mu
anno ja to samo robilam, namawialam na powtorke na trzezwo. i tez mowilam, tlumaczylam. oczywiscie wszystko delikatnie. najsmieszniejsze jest to, ze facet jest megaprzystojny, wysoki, umiesniony, widoczny 'kaloryfer' na brzuchu, ma duzego #$%^&* jak juz pisalam, a ja nie moge z tego skorzystac:( jak piesci mnei tez jest wspaniale, niestety ja mam wiekszy temperament i ostatnio zaczelam sama sie zaspokajac jak spi. jak bylam samotna, nie przeszkadzal mi brak seksu, ale tutaj jest jeszcze taka sprawa, ze gdy staje mu przy mnie to czuje sie atrakcyjna. czasami sobie wkrcam, ze mnie moze zdrasza, bezczelnie sprawdam telefon, czy jest w pracy, czy jest na silowni, jak juz przeswietle go (a on to lubi, chce zebym byla o niego zazdrosna) to jest spokoj na jakis czas. ale ja chce sie czuc atrakcyjnie, chce czuc ze moj facet mnie pozada i ze mnie wykorzysta seksualnie. kilka razy dziennie:P

Gość anna co nie chciala nimca
aha, to znaczy że faceci powinni sobie zmieniac kobiete co kilka lat ?? A co ze stalymi zwiazkami ?? Czy gdybym sie mojemu znudzila, nie podobala mu se czy cokolwiek - oświadczalby mi sie ? Dodam ze sam z siebie zeby nie bylo, ja nie z tych co maja parcie na slub.

też mam duzy temperament :P teraz widze że to przekleństwo :(

Gość nie staje mu
anka nie zwracaj uwagi na nich, bo oni nie rozumieja ze tu nie chodzi o to ze my jestesmy jakies maszkary, tylko ze niektorzy faceci nie maja popedu albo maja mniejszy temperament od parnerek. ostatnio zaczelam fantazjowac o kochanku. ale to tylko fantazje.

Gość nie staje mu
no mnie jest lzej kiedy wiem ze nie tylko ja mam taki problem:P

Nie wiem, jak Twoj... ale powiem Ci, że mojemu czasami staje jak sie przytulamy czy coś, ale on nawet wtedy tego nie wykorzytsuje, nie wychodzi nawet wtedy z inicjatywa.nie mam pojęcia dlaczego

Gość nie staje mu
anka a w ogole to gdzie teraz jest woj facet? bo moj spi jak zabity obok mnie :P

Gość tak to niestety jest..
to nie chodzi o to żeby w kółko sobie zmieniać dziwczyne czy chlopaka;) rzecz w tym że trzeba sobie zdac sprawe że nastepuje znudzenie i popęd spada, zwiazek moze być naprawdę super i można szczerze chcieć ze soba być ale chęć do seksu sie zwykle zmniejsza klopot jest tylko wtedy gdy jednej ze stron sie zmniejsza za bradzo:o

Mój też już śpi :P Rano wstaje wcześniej ode mnie ... Hmm mi popęd wcale nie spadl mimo już 4 lat w związku :P

Gość nie staje mu
no wlasnie mnie tez nie zmalal tylko nawet urosl ostantio:P