Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalendar Dayy

o wiele wiekszy respekt czuje do gosci z meska geba niz do wysokich zwyklych

Polecane posty

Gość Kalendar Dayy

sam jestem niski i brzydki :( wiem to i nic tego nie zmieni. Ale przyznam sie, ze osobiscie jako czlowiek drugiego gatunku czuje o wiele wiekszy szacunek i respekt do gosci nie tyle wysokich co z ewidentnie przystojnymi mordami. Bo jestem swiadom i widze to na kazdym kroku (przynajmniej w moim studenckim srodowisku) ze maja oni najwieksze wziecie u kobiet. Szczegolnie wlasnie ci z meskimi przystojnymi ryjami, niewazne czy niscy czy wysocy. A powodzenie u kobiet to moim zdaniem wyznacznik sukcesu zyciowego kazdego faceta

Mężczyzna nie musi mieć "ślicznej" "twarzyczki", grunt to charyzma, której nawet wielu przystojniakom brakuje;)

Gość bleblebla-facet
Żadna na gościa który ma 165-170cm i męski ryj nie poleci. Myślisz że ryjem wszystko załatwisz ?

Gość Kalendar Dayy
ja nie chce nic "zalatwiac". ja tylko mowie co widze wsrod znajomych wokol mnie. Mam paru kolegow moze po 170 cm ale nawet ja widze ze sa na tej mordzie przystojni i co miesiac chodza z nowa piekna laska. Mam tez znajmoych wysokich ale ale przecietnych albo nawet takich ch... jak ja na tym ryju jakos ich nie widze z zadna i wiecznie narzekaja ze nie moga sobie znalesc dziewczyny bo kazda ich zlewa

Gość bheheh
"Żadna na gościa który ma 165-170cm i męski ryj nie poleci. Myślisz że ryjem wszystko załatwisz ?" No tos czlowieku dojebal glupote :classic_cool: wyjdz na ulice i sie rozejrzyj jeszcze raz.. w jakim swiecie ty zyjesz??

"w jakim swiecie ty zyjesz?? " Widoczne w wirtualnym i własnym wyimaginowanym świecie fantazji. Tak jak u kobiet mężczyźni przywiązują większą uwagę do wyglądu, tak kobiety mają różne gusta, to w dodatku każdej podoba się i pociąga co innego.