Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derwża

przyjaciel mojego męża jest dla mnie okropnie niemiły , nie wiem dlaczego

Polecane posty

Gość derwża

oni sie lubią i ja jestem pozytywnie do nich nastawiona, ciszę się że sie lubią, rozmawiają Natomiast on jest dla mnie niemiły, złośliwy na pewno nie jest gejem, nie o to chodzi dlaczego taki jest w stosunku do mnie ? błagam , niech ktoś powie zawsze byłam miła dla niego , pomagałam w wielu rzeczach, podwoziłam gdy wypił piwo dlaczego ? :(

BO sie w nim kocha -krypto gej pewnie.

Gość derwża
sama juz nie wiem

Gość wiemzenicnierobie
niech zgadnę, chcesz usłyszeć, że na ciebie leci:P możliwe, ale jeszcze bardziej prawdopodobne, że na twojego męża:D

Gość derwża
całkiem możliwe że jest kryptogejem, nie zaprzeczam tylko on ma narzeczoną czyżby aż tak się ukrywał ? może jest bi ...i nienawidzi mnie bo mój mąż jest we mnie zakochany może....

Gość bo cię nie lubi
moze zupełnie bez powodu i bezinteresownie. czasem tak bywa. nie kazdy musi cie kochać, pogódź sie z tym. a to jak sie zachowuje świadczy o nim- można nie lubic ale też nie dokuczać.

Gość derwża
czy możliwa jest taka wersja którą opisałam ?

Gość derwża
ale on mnie dręczy ...a nawet sprawia mi ból :( sprawia mi przykrość np gdy mój mąż tego nie widzi

Gość derwża
ostatnio glosno puscil baka o zapachu kilkuletniego jaja kurzego, kiedy moj malzonek odwrocil sie w jego kierunku przyjaciel bez cienia zmieszania wskazal na mnie. obaj mezczyzni objeli mnie nieprzyjemnym wzrokiem a moj malzonek powiedzial "zdzira". o co chodzi?

Gość efeafe
"bo mój mąż jest we mnie zakochany " "a moj malzonek powiedzial "zdzira"" jak na zakochanego meza ciekawie sie do Ciebie odnosi...