Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaa

Mieszkam z psychopatką

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaa

Ojciec umarł jak byłam mała, matka jest niezrównoważona emocjonalnie, przechodzi z jednej skrajności w drugą, biła mnie jak byłam młodsza teraz jestem dorosła i dalej z nią mieszkam bo nie potrafię sobie sama poradzić, a ona mnie terroryzuje na szczęście już nie bije, sąsiedzi zawsze jej współczują ze ma taką zła córkę, w domu od zawsze był syf, nigdy niczego nie potrafiła sama zrobić jak dorastałam zaczęłam sprzątać ale jak zobaczylam ze ona wszystko psuje i robi gorszy syf to zrezygnowałam po naprawdę wielu próbach po co mam sprzatac skoro ktos regularnie utrudnia mi zycie, czasami udaje ze sie na mnie zamachuje zeby mnie wystraszyc, wiem ze ma problemy z głową jednak na siłę nie skieruję jej na leczenie, czy jest ktoś kto też tak przegrał życie jak ja?

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
jestem za slaba psychicznie za to, lata znęcania się psychicznego poskutkowały

Gość moim zdaniem......
Psychopatka czy psychotyczka??

Gość moja matka tak nie robi
ale wyzywa mnie od kurew, kiedys tez mnie bila a teraz jak cos jest nie po jej mysli to tez potrafi byc agresywna, ale jej uciekam, czasami zdarzylo mi sie ja odepchnac i wyzwac tez, ale tez psychicznie nie wyrabialam. luz wrzucam, chociaz jest ciezko. to nie moja wina, to tylko choroba...

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
moja matka tak nie robi wspolczuje dobrze wiedziec ze nie jestem sama ktora mieszka z wariatka

Gość moja matka tak nie robi
ja też ci wspolczuje, mamy podobnie... tez mieszkam z matka. powtarzam sobie - to choroba, to od niej nie zalezy. i staram sie isc do przodu. ciezko jest, zobaczysz, tez sie tego nauczysz :) tego ci zycze 🌻

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
dzięki masz mądre podejście, chyba trochę przestałam wierzyć w lepsze jutro, ale podobno nadzieja musi być, pozdrawiam Cię :)