Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jealous

BÓL PIERSI

Polecane posty

Witam Drogie Panie. Od 2 dni moje piersi zrobiły się nabrzmiałe, bolą przy dotknięciu. Odczuwam również kłucie w jajnikach oraz (rzadko) ból w podbrzuszu. Za 9 dni spodziewam się okresu, jednak przypuszczam, że mogą to być objawy ciąży. Zabezpieczam się ze swoim partnerem, jednak ostatnio pozwoliliśmy sobie na stosunki przerywane. Nie mam zawrotów głowy, fakt jestem senna, ale przypuszczam, że to przez mój tryb pracy. Czy możecie powiedzieć mi, czy możliwy jest ból piersi 9 dni przed miesiączkowaniem? Nigdy tak wcześniej nie miałam, fakt, 2 miesiące temu zaczęłam współżyć po dłuższej przerwie. Pozdrawiam serdecznie.

Gość beata rogowska
pierwszym objawem mojej ciazy byl wlsnie bol piersi. najgorzej bylo przy zbieganiu po schodach. masakra. musialam je podtrzymywac reka by nie bolaly. gratuluje bobaska :)

Gość paradiss
mnie tez bolaly piesri i brzuch mnie pobolewal jak na okres i tak czekalam na niego i czekalam, w koncu jak szlam do sklepu szybkim tempem 200 metrow to dostalam takiej zadyszki, ze pomyslalam albo nowotwor albo ciaza :) zrobilam test (a dokladnie 4 ) i wszystko bylo jasne :) dobrze czulam sie przez cala ciaze, zadnych wymiotow itp. :)