Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham to robic w nocyy..

Masturbacja strumieniem z prysznica.

Polecane posty

Czy są tu jakies kobietki które lubią polewać swoją dziunię strumieniem z prysznica?? Czesto to robie a jednak techniki mi się juz trochę znudziły...ciagle tak samo,Kiedys na siedząco,teraz na kucaka ^^ Czy myslicie ze zimna woda będzie lepsza??Próbował ktos?? Jakies pomysły na fajny orgassssm przed snem?? Potrzebuje szybko pomysłów :)

Gość z zakrecona woda
szanuj srodowisko 🖐️

proponuje sluchawke wsadzic glebiej....orgazm watrobiany-gwarantowany!!

Gość beta alfa
Odpuść. To nie jest bezpieczne. Bodźce są nie do podrobienia przez mężczyznę i potem możesz mieć niezłe kłopoty z dojściem z mężczyzną, choćby na rzęsach stawał i uszami machał. Poważnie.

nie chce wątrobianego...czy jak mu tam. Nikt tego juz nie robi??

nikt....tu same babcie sie zostaly.....nie mysla juz o sexsie tylko o kasie!!

Gość beta alfa
Babcia beta alfa zawiadamia, że nie myśli o kasie, tylko o chorobach wieku starczego ma kolana, które ją kręcą reumatycznie i podagrę i parkinsona. :)

Żadne babcie tylko kobiety spełnione seksualnie, które nie bawią się w "akuku" ze słuchawką prysznica:-O a fe a fe a fe...

Chantalka i beta alfa.....rozbawilyscie mnie!!!! autorko....nie martw sie ,one sie teraz przezucily na wibratory....:P

Wibrator czy słuchawka prysznica...jedno i to samo, zimne, za twarde. Nie ma jak członek z krwi i mięśnia!!!!!;):classic_cool:

Chantalka....masz racje ale autorka ma dopiero 13 lat i na takiego z krwi i kosci nie moze sobie pozwolic!!! a nawet jak pozwoli to nie bedzie wiedziala co z czym sie je....czy tez ssie!!:P:P:P

Gość beta alfa
To tam w środku nie ma kości, tylko sam mięsień? Nie wierzę. ;) Kmicicu, wszak jesteś mężczyzną. Wyjaśnij mi to, proooooszę. :)

Specjalnie nie uzyłam stwierdzenia "z krwi i kości" :P :P No no...jak na trzynaście lat to juz daje czadu dziewucha. Szybko zostanie mamą tudzież babcią;)

kosci nie ma....ale po angielsku sie mowi boner...czyli od kosci.... takie moje przejezyczenie....uwielbiam przejezyczenie!!!:P:P

kmicic przejęzyczenia o 3 w nocy na nikim nie robią wrażnia...więc nie krępuj się:)

chyba jest jakas chrzastka....bo w koncu jakos stoi.....zreszta ja sie nie znam!!!

Gość beta alfa
Nie wierzę. Sprawdziłam sobie u mojego dziadzia, to znaczy męża. Tam jest kość. Na pewno. :P :D

aaaaaaaaaahaa Nie ma żadnej chrząstki...;) poczytaj sobie w internecie..albo zaglądaj czasem do majtkuf :D

Gość beta alfa
Kmicicu, chantalka pewnie młodziutka i tych innych przejęzyczeń nie zna. ;):D

Chantalka....ja chyba wiecej wiem o kobietach niz o sobie.....i mysle ze to jest zdrowe!!:P:P

Gość beta alfa
Ojej, Chantalko, nie mogę tak sobie zaglądać komuś do majtkuf, bo to nie wypada. :D

Gość beta alfa
Kmicic, a Ty masz mięsień, czy kość? ;)

beta.....moze to proteza???? hahahahaha......:P:P no....ludzie juz nie wiedza co to przejezyczenie...... beta....a Ty jak sie zapatrujesz na przejezyczenie???

Chantalka ostatnio czytałam jak Cie jechali,broniłam Cie strasznie,potem znów w kawałach Cie jechali,znów Cie brniłam. A Ty odrazu musisz wjezdzrac na kogos? Nie dziwie sie ze ci tak jechali.. Robie to bo mam 17 lat. Nie chce robic jeszcze tych zeczy z chłopakiem. I poprostu..jakos sama daje sobie rade. Mysle ze to normalne w moim wieku. Kiedy dojzeje psychicznie i fizycznie napewno będe miała też prawdziwego ciepłego..yy..członka z krwi i kosci i mięsni i chrząstek..z czego wy to tam macie. Dzieki za wjazd na mnie. Sory zabbłędy pisze jedna ręka szybko. :P

Gość beta alfa
Ja akurat nie przepadam za tego rodzaju pieszczotami. Pruderyjna jestem jak mało która. :D

beta....ja juz sam nie wiem co ja mam!!! bo jak za dlugo stoi to mysle ze jednak kosc!!!:P:P napne biceps to po paru minutach boli.....:(( a tam nie!!

Gość beta alfa
Autorko, każda się bawiła lub bawi, ale ostrzegam przed prysznicem. Masz paluszki do zabawy. I wystarczy. :D