Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham to robic w nocyy..

Masturbacja strumieniem z prysznica.

Polecane posty

autorko......nikt cie tutaj nie jechal,wiecej to sa zarty niz powagi!!! juz nie bede pytal co robisz druga reka:P:P beta.....a twoj dziadek tez pruderyjny???

Gość beta alfa
Kmicic, no to wszystko się wydało. A wmawiacie nam naiwnym, że jak tam zbyt długo jest kość, to boli. :DDD Nasze "bóle głowy", to pryszcz przy Waszej męskiej fantazji i wciskaniu nam kitu o tych rzekomych bólach. :DDD

autorko nie nerwuj się tak;P i wyluzuj bo nikt Ci tu krzywdy nie robi. A to, że mnie kiedyś tam "broniłas" nie znaczy, że nie mogę opinii swojej własnej wyrazić.

TAK JEST!!! przyzwyczajaj "dziunie" do paluszkow,my tez je mamy....a prysznic to rzadko kto z nas nosi w kieszeni :P:P

Gość beta alfa
Mój dziadek, to bezwstydnik bezbożny i robi ze mną, co chce. :D Już się pożegnam. Wracam do nauki. :(😭

beta...czasami boli....zwlaszcza po pozycji na jezdza!!!:P czy ja tu nie gorsze niewiniatek???

Gość beta alfa
Troszkę dalej. Studiuję. :( Stara dzioucha już ze mnie. :(

Gość beta alfa
Oczywiście studiuję na Uniwersytecie trzeciego wieku, czy jakoś tak. No wiesz, mam starczą sklerozę i nie pamiętam nazwy tak dokładnie. ;) Pa. Nie chce mi się uczyć, ale muszę, żeby mieć wakacje spokojne. :(

Gość Kocham to robic w nocyy..
druga ręke mam pod poduszką. Opieram na niej jakby głowe :) Sory ze tak wyjechałam :) Dobranoc :)