Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Asika :)

ROPA W DZIĄŚLE- POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość Asika :)

Witam! Moi drodzy, mam następujący problem: mam połamany ząb, został praktycznie sam korzeń i troszkę korony. Owy ząb był "zapchany" tlenkiem cynku, jednak od wtorku zaczął mnie potwornie boleć, wzięłam raz i drugi tabletkę przeciwbólową i miałam z głowy. W nocy ból tak się nasilił, że nie mogłam spać, mało co po ścianach nie chodziłam. W środę poszłam do dentysty i powiedział on że ząb nadaje się do leczenia kanałowego, a że jest martwy to on mi go otworzy, przepisał do tego antybiotyk. Myślę sobie- teraz będzie już tylko lepiej, a tu na odwrót! Ząb zaczął boleć ze zwiększoną siłą, ból był nie to zniesienia, żadne tabletki już mi nie pomagały, dopiero po ketonalu miałam 4h spokoju. Więc w czwartek wróciłam się do tego dentysty, który stwierdził, że w dziąśle jest ropa, przepchał mi jakąś igłą kanały i wróciłam się do domu. Faktycznie, troszkę ropy mi zeszło i miałam spokój od 18-21, ale później znowu bolało. Po tym szczegółowym przedstawieniu problemu :) moje pytanie brzmi- czy znacie jakieś sposoby, aby ropa z pechowego dziąsła szybciej zeszła? A może coś co pomoże w uśmierzeniu bólu?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować