Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmonicczka21

mycie intymnych miejsc - jak???????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość mmonicczka21
nikt z mojej rodziny nie uzywa, to wogole temat taby, i dlatego sie wstydze . to dla mnie powazny problem

Gość czy humor wam dopisuje?
spoko. to moze trzymaj go w pokoju, nos pod prysznic gdzies pod pizama itd.

Gość mmonicczka21
w pokoju odpada, bo dziele pokoj razem z siostra...

jesli wejdziesz sie podmyc na 5 minut pod prysznic rano to nawet nikt nie uslyszy. po prostu wlazisz, namydlasz, zakrecasz wode, golisz, potem wlaczasz wode, konczysz golenie i splukujesz, szybko w recznik wycierasz i gotowe... pare minut, a latwiej Ci niz polewa kubeczkiem - wtedy mozesz nie wszystko splukac, no i na kiblu tak niewygodnie troche.

na pewno masz jakies wlasne szafki, szuflady?wszystko siostra widzi? tak czy siak, nawet jak zobacza, to nie wstyd.. po prostu plyn masz , i tyle. jak spytaja czemu, to powiesz,ze chcesz byc czysta i zapobiec ew.podraznieniom albo ze podczas okresu stosujeszi is pytaj ja , czemu ona tak nie robi.. :)

Gość mmonicczka21
tak tez probowalam, ale o ttej samej godzinie wstaja tez 2 moje siostry i jak jestem dluzej w lazience , to sie dobijaja. a ja mowie ze myje twarz , ale u mnie sa drzwi z szybka, wiec bylo by widac ze nie stoje przy kranie tylko pod prysznicem

to wstawaj 15 min wczesniej albo gol wieczorem choc czasem,nie zawsze rano- przecie az tak nie odrosnie!!!

Gość mmonicczka21
dzieki, juz troszke mi pomoglas:) hmm moze jutro sprobuje wejsc szybciutko rano pod prysznic. PS na poczatky pisalam ze biore prysznic wieczorem, ale nie codziennie, raz na 2-3 dni.

bierz co dzien krotki, zdrowiej ;) serio , moze gol wieczorem ? albo podczas dnia, jak nie ma tlumow do lazienki?

to wbij dwa gwoździe i powies szmatke nad szybka A najlepiej sie w życiu wychodzi jak jest sie bezczelnym. jak sie zapyta co robisz to powiedz, że myjesz piczkę bo nie jestes brudasem i więcej sie nie zapyta

Gość wystarczy jak raz na
tydzień kretem przepłuczesz:D zeźre wszystkie syfy :D będziesz jak nowa:D

Gość mmonicczka21
mam jeszcze 1 pytanie. Czy jest jakis zel pod prysznic lub mydlo, ktorego mozna uzywac zamiast plynu do higieny intymnej??? Bo jak umyj ę mydlem to nie zabije to zapachu, wrecz przeciwnie - strasznie smierdzi.