Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmonicczka21

mycie intymnych miejsc - jak???????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość mmonicczka21

Jestem ciekawa w jaki sposob myjecie swoje intymne miejsca? i ile razy dziennie? ja wieczorem biore przysznic, to myje zelem do higieny intymnej, a rano siadam na kibel, rozkladam nogi, biore na reke troche zelu do inymnje, namydlam miejsce intymne, biore żyletke, gole sie (zebym byla gladka na wieczorne spotkanie z chlopakiem), potem nalewam wody do kubka na mycie zebów, i ta woda oblewam miejsce intymne zeby spłukac piane. i tak oblewam ze 4-5 razy zeby wszystko spłukac. Następnie wycieram papierem toaletowym. a wy?

Gość może zamast wejśc pod przyszni
c uwieś się na żyrandolu. Lepiej woda będzie spłyać niz na kiblu

Gość p p p p p p p p p p p p
a nie lepiej byloby wziac prysznic zamisat nad kiblem sie mysc i golic?? :o

Gość mmonicczka21
lepiej, bo wszyscy by sie pytali po co rano biore prysznic znowu. A tak pozatym to niemam rano czasu, bo spiesze sie na zajęcia. a poza tym moze mi doradzicie jak umyc miejsce intymne pod prysznicem tak, zeby nie zmoczyc nog?????????????????

Gość mmonicczka21
i w jaki sposob sie szybko podmywacie gdy nie ma czasu???

Gość najlepiej to mieć bidet
goraco polecam

brak wyobrazni u ciebie.....:o............

Gość latwiej chyba wejsc pod prysz
nic na 5 min i potem wytrzec te nogi niz tak kombinowac z kubeczkiem nad kiblem.. albo w oglole wstawac 30 min wczesniej i bierz prysznic ranny i gol sie przy okazji zamiast wieczorem jesli nie chcesz 2 razy dziennie. sa husteczki do higieny intymnej tak na szybko.

Gość mmonicczka21
a gdzie chowacie swoje zele do intymnej? czy co innego uzywacie?????? bo ja sie wstydze, i przelewam do butelki z zelu pod prysznic i chowam do półki. ostatnio bylam z chlopakiem w drogerii, chcialam sobie taki zel kupic (ledwo sie odwazylam, serce mi waliło) a on sie smial

Gość wieczorem......
prysznic a rano jak nie mam czasu już na prysznic to szybkie podmywanie polega na tym że siadam na brzegu wanny namydlam miejsca intymne i spłukuje je końcówką od prysznica wszytko zajmuje raptem minutkę :)

Oplułam monitor:D Wyobraziłam sobie scenę polewania miejsc intymnych wodą z kubeczka do mycia zębów! Łeb też myjesz w kiblu?:o

ja trzymam w lazience na szafce z komsetykami..normalna rzecz, nie ma sie czego krepowac. to dobrze dbac o siebie.. jesli chlopak sie smial - niepowazny jest. :O chyba zalezy wam na higienie? :O

Gość to znaczy ze myjsze się
tylko wieczorem ? coś odrażacjacego :O naprawdę, ostatnio publikowany był raport na temt czystości polek, wyszło ze wiele kobiet nie myje się, chodzi z tłustymi włosami, nie uzywa dezodoratów, nie depiluje się i uważa że jeśli myje dłonie KLIKA razy dziennie to nie jest brudasem, odrzuca mnie, odraża, fakt, że w społeczeństwie jest wiele brudasów ale żadna z nas sie do tego przecież nie przyzna, nawet tu na forum, a przecież to prawda, BRUDAS :O fuj

Gość mmonicczka21
ale w jaki sposob siadasz na wanne? nogami na zewnatrz wanny czy nogami w środku wanny?

Gość chowa i ukrywa sie cos zlego
wstydliwego, nie ma czego sie krepowac moim zdaniem ..ile masz lat?

Gość chowa i ukrywa sie cos zlego
prysznic raz dziennie to calkiem ok. nie przesadzaj. co innego mycie rak itd. ale prysznic raz na dzien to norma,

Gość wisienka284
Znajdź se mężczyznę i niech Cię podmywa, a Ty jego!

Gość przepraszam a kto dziś używa
żyletki??? to jakieś prowo????? chowac płyn do higieny intymnej? idz do psychologa.

do " latwiej chyba wejsc pod prysz ja trzymam w lazience na szafce z komsetykami..normalna rzecz,"" po co plyn chowasz do szafki???? przeciez go i tak uzywasz codziennie...to nie moze zostac na wannie??

Gość mnlnl
ja to klade sie pipka do gory , tak by pipka sie bardziej otworzyla, nalewam sobie tam mydelka w plynie, a czasem proszku do prania , potem troche wody dolewam. Nastepnie biore taka szczotke jak te do mycia kibla, tylko ja mam taka o wiele ciensza i mniejsza , i wkladam ja sobie w pipeczke i myje wszyskie scianki , krece sobie ja i poruszam troche w gore i w dol i to mi starcza tak na 2 tygodnie :) polecam

Gość wieczorem......
nogami na zewnątrz oczywiście :)....pupa jest dość daleko wsunięta w stronę wanny nie przesadzajcie prysznic raz dziennie jest ok a ja jak mam czas to i rano biorę ale i tak wstaję codziennie o 6 rano

bo mam duza rodzine i nie kazdy moze trzymac sto swoich butelek na wannie :O mam w szafce normalnie , w lazience, kolo umywalki,, a gdy sie myje to go wyciagam i daje na wanne.. takie dziwne? :O

Chętnie też posłuchamy, w jaki sposób dłubiesz sobie w uszach albo czyścisz pazury o nóg:o

Droga autorko Ja siadam na umywalce plecami do kranu. nastepnie zkładam nogi za uszy i namydlam foczkę. Później obcinam możycami odrosty i spłukuję psitkę wodą z naparstka którą zaczerpują z rezerwuaru. Chlapie sobie pipuchę az jest już cała obmyta. Jeśli mam jeszcze chwilke to wydłubuje sobie końcówka grzebienia rodzyny z tyłka. Woda z mydliną skapuje sobie w tym czasie na posadzkę. potem rzucam na kafelki ścierę, wycieram i po kłopocie. Po co to sie z wanną meczyć albo z prysznicem jak mozna łatwiej i szybciej

Gość czy humor wam dopisuje?
dziewczyna pyta powaznie, a wy sie smiejecie. moze smiesza was jej problemy, moze zadala glupie pytanie. ale darujcie se zlosliwosc. jesli nie macie nic madrego do powiedzenia-cicho..! rozne sa sytuacje, rozne domy, zwyczaje, sposoby. mozemy sie dzielnic msylami, pomyslami, uczyc od siebie.szacunku! PS polecam prysznic/podmywanie zamiast mycia na kiblu.

Gość mmonicczka21
mam 3 siostry. Ale ani one ani mama i ciotka ktora tez mieszka ze mna nie uzywaja plynu do higieny intymnej. Dodam, ze kiedys (z 6-7 lat temu, a mam 21) bralam prysznic tylko raz na tydzien i tylko wtedy mylam miejsca intymne.