Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaluna

Jakcy Sa wasi teściowie? Można z nimi zyć jak z ludzmi??

Polecane posty

Gość Kaluna

Moze i moja przyszla tesciowa jest i wporzadku ale za to jej matka jest prze*** Nie nawidze jej za te wszystkie rzeczy ktore na mnie mowila... Nie nawidze jej wszystko co uslyszy to przekreca i dodaje... Ja nie wiem co to za dziewczyna pewnie charakter taki jak matka... A ludzie mowia ze jej matka to nie przystepna, ale nie bede sie wpier**** To slyszalam dzisiaj od niej... Znalazlam sposob zeby sie dowiedziec co na mnie mowi gdy inne baby stare do niej przychodza.. zostawiam telefon w kuchni ustawiony na dyktafon a jednoczesnie wyciszony gdyby ktos zadzwonil... Dodam ze mieszkaszkam z chlopakiem na gorze w mieszkaniu tylko jeszcze kuchni nie mamy zrobionej.. Wy tez macie takie matki swoich facetow??? A raczej babke jak w moim przypadku ale moze matka taka sama?? Co ja mam zrobic za kazdym razem gdy cos takiego uslysze to plakac mi sie chce...

Gość łączka
tak moja teściowa jest straszna baba,babsko mozna powiedzieć.One chyba wszystkie nie lubią mlodych kobiet po prostu,zazdroszcza im młodości miłości i wszystkiego innego.Stare ropuchy po menopauzie mózg im sie zlasowal

Gość Kaluna
Najgorsze ze nie wiemn co mam z tym zrobic po tym co uslyszalamn dzisiaj

Gość Kaluna
Halo jest ktos po drugiej stronie?

Gość łączka
A co usłyszałaś

Gość Kaluna
Ze pewnie mam taki harakter jaj mojab mama.. a ciekawe skad wie jak nigdy z nia nie rozmawiela... ze matka chlopaka z ktorym jestem bedzie miala trzy swiaty... O ch*** jej chodzi wogole??? Bo pewnie jej nie pasowalo ze wczoraj mialam zly humor ale nic do niej nie mowilam.. Kur*** Kur*** Kur*** co za baba

Gość ja powiem tak .....
mój teść był wspaniałym pełnym ciepła człowiekiem i bardzo go nam brakuje umarł bo bardzo krótkiej chorobie 7 lat temu :( teściowa hmmmm..... był czas że miałam z nią trochę na pieńku ale już od jakiegoś czasu jest całkiem ok widzimy się bardzo rzadko a ona stara się na odległość pokazać mi że chce pomóc i interesuje się co słychać ....nawet piecze mi placki czy też parę razy zrobiła michę klusek na parze...później dzwoni żeby ktoś podjechał odebrać :)...zawsze działa z zaskoczenia :) więc ogólnie mogę powiedzieć że nic do niej nie mam ...zresztą doszłam do wniosku że nie ma co trzymać urazy za coś co stało się parę lat do tyłu

Gość Kaluna
a to co uslyszalam dzisiaj od babki nie matki tylko babki gdy mowila do innej baby???

"Ze pewnie mam taki harakter jaj mojab mama.. a ciekawe skad wie jak nigdy z nia nie rozmawiela... ze matka chlopaka z ktorym jestem bedzie miala trzy swiaty... O ch*** jej chodzi wogole??? Bo pewnie jej nie pasowalo ze wczoraj mialam zly humor ale nic do niej nie mowilam.." no i co w tym takiego strasznego?? ja juz myslałam ze zrobiła z Ciebie kurwę albo złodziejkę, a tu takie pierdółki... naprawde strasznie przeginacie :D

Gość łączka
a co na to Twój facet ,co on na to ??

Gość Kaluna
Gdybys poznala ja blizej wcale bys tak nie myslała

Gość łączka
Fru Fru ,to nie są pierdułki,to może zniszczyć związek.

Gość Kaluna
Dawno temu gdy mu o tym powiedzialam ze tez cos tam uslyszalam to chcial ja opiep** ale powstrzymalam go mowiac zeby nicv nie mowil bo po co ma byc gorzej ale plakalam przez to pamietam... A teraz On spi i zastanawiam sie czy mu o tym mowic...

co mzoe zniszczyc związek? stwierdzenie że laska ma pewnie charakter jak mama, bo ludzie mowia że mama jest nieprzystępna? to coś słabe te wasze związki skoro taka pierdółka moze je zniszczyc...

moja tesciowa tez jest chujowa, z domu sie nie moge ruszyc a bo dziecko albo cos innego wymysli, ale kurwa jak spi to chyba do kolezanki moge wyjsc tym bardziej ze dziecko jest juz duze i przesypia cala noc. poslij jej pare chuji tak jak ja to czasem robie. skutkuje!

Gość łączka
Prosta sprawa,jeśli facet będzie za Tobą i jeśli jest teraz,to mów mu o wszystkim,i zawsze a on babke zawsze ukruci.Jesli natomiast za Toba nie jest to zle Wam wróże na przyszłosc ,no chyba że babka kopnie szybko w kalendarz.

Gość Kaluna
Tylko ze ja akurat nigdy sie z takim czyms nie spotkalam.. Nie wiem co robic w takiej sytuacji... jesli to bedzie sie nasilac to nie wiem... Nie ktorzy mysla ze to pierdolki ale nie wiem co by zrobili na moim miejscu.. tak naprawde... Powiedziec mu??

Mam najazjebistszą teściową jaką mogłem sobie wyobrazić - cudowna, ciepła kobieta, wyrozumiała, przemiła i co najwazniejsze - nie wpierrdala się w nasze życie :D Teść - człowiek dowcipny, ale poważny, przyjął mnie w rodzinie jak syna. Trafiłem jak szóstkę w totka :)

Gość łączka
Fru fru cos takiego może zniszczyć związek,bo babka powie raz ,potem drugi trzeci i tak dalej.Będzie pieprzyć głupoty ile wlezie i każdemu spotkanemu na ulicy.Po prostu babka ma jeden cel ,zniszczyć to ,bo napewno nie temu związkowi pomóc.

Gość Kaluna
Czasem mam takie mysli ze lepiej gdyby tak bylo.. A to zle

Gość łączka
Autorko zyczę Wam powodzenia i aby wasza miłość była dla Was najważniejsza ,bo tylko wtedy przetrwacie.

Gość Kaluna
Ale co zrobic, co zrobic

Gość Kaluna
Dziekuje z calego serca

Gość bncdeee
"tak moja teściowa jest straszna baba,babsko mozna powiedzieć.One chyba wszystkie nie lubią mlodych kobiet po prostu,zazdroszcza im młodości miłości i wszystkiego innego.Stare ropuchy po menopauzie mózg im sie zlasowal" Czyli wszystko przed tobą.....lat ci tylko przybywa. Nie jestem jeszcze teściową ale jak czytam niektóre wpisy typu... O ch*** jej chodzi wogole??? Kur*** Kur*** Kur*** co za baba chcial ja opiep** moja tesciowa tez jest ch*jowa ale k**wa jak spi....itd to się tym teściowym nie dziwię nie jestem święta..... przeklnę, ale to co tu czytam to masakra same się nie szanujecie a oczekujecie szacunku

Gość łączka
dziś jest piątek,mało ludzi na kafe,dlatego malo piszą.Powiedz chlopakowi jak zachowuje sie jego babka,powiedz mu jak ty sie z tym czujesz,powiedz mu o wszystkim,on musi być po twojej stronie.POWODZENIA>

Gość Kaluna
Przeklinam jesli naprawde sie zdenerwuje... To nie jest takie lawtwe jak sie nie krorym wydaje... Babka nie tylko mi dokucza ale zdazy jej sie nagadac rzeczy na innych domownikow... Do mnie opowiada na innych co to jej nie pasuje a ja prawie tego nie slucham tylko kiwam glowa... Ale ja tak nie potrafie zyc...

Gość Kaluna
Sory za byki ale szybko pisze to co mysle i nie patrze czy sie zgadza z pisownia

Gość mnbmnb
Niechlujstwo w pisaniu, niechlujstwo w życiu. Babka jest u siebie, może mówić co chce. Jak nie chciałaś wiedzieć co o Tobie myśli, to po co zostawiłaś włączony dyktafon? Przychodzisz mieszkać do czyjegoś domu i jeszcze właścicieli podsłuchujesz. Bardzo ładnie.

"łączka - Fru fru cos takiego może zniszczyć związek,bo babka powie raz ,potem drugi trzeci i tak dalej.Będzie pieprzyć głupoty ile wlezie i każdemu spotkanemu na ulicy.Po prostu babka ma jeden cel ,zniszczyć to ,bo napewno nie temu związkowi pomóc." no żesz kurwa, ale CO TAKIEGO babka powiedziala? że summa summarum wyszło na to że dziewczyna jest nieprzystępna? moze jest. jak jest, to zamiast sie unosic ze ktos zauwazyl - niech sie z tym pogodzi, przyzwyczai i nastepnym razem powie babci "tak, troszke jestem zdystansowana, taki mam charakter, nic na to nie poradze". czy wy juz naprawde nie umiecie rozmawiac z innymi ludzmi? takie jestescie nietykalskie ze nic w ogole nie mozna o was powiedziec? bo histeria jakby babcia z Ciebie zrobila bez mala potwora...

Gość Kaluna
Frufru Nigdy bym nie chciala zeby ktos byl na moim miejscu, tak sie czul jak ja bo moze to nic wi8elkiego tyle ze to nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz... mnbmnb Na twoim miejscu nie mowilabym czy ktos ma niechlujstwo w zyciu czy nie bo tego nie wiesz, a moze wlasnie tak jest u ciebie???