Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaam

PASART - sklep internetowy - opinie!

Polecane posty

Gość gosia147
ja kupuje nałogowo na Pasart.pl i jestem mega zadowolona, zarówno cena jak i jakość są bardzo dobre, korzystam z weekendów darmowej dostawy i to dodatkowa radość z tańszych zakupów. Nigdy mi się nie zdażyło czegoś nie otrzymać albo dostać nie taki towar jak zamawiałam :))) drugim dobrym co do jakości sklepem internetowym jest ARTMARA także sprzedająca przez pasart.pl

Gość Basia Fffff
na "opinie" o pasarcie weszlam niestety PO zlozeniu i oplaceniu zamowienia.. czytalam na ich temat pobieznie w kilku miejscach i sie zalamalam.. ale wbrew opiniom moja przesylka dotarla??!?? i to bardzo szybko (zamowienie w noc z czwartku na piatek, a paczka u mnie we wtorek rano!)!! i zdarzyla sie chyba tylko jedna pomylka-chyba bo moze zle ocenilam kolor na zdjeciu. rzeczywisice teraz odnosze sie do komentarzy pod produktami ktore sa bardzo pomocne:) zobacze przy nastepnym zamowieniu jak pojdzie tym razem.. na pytanie tez otrzymalam szybko odpowiedz. ja dopiero zaczynam, moze jeszcze nie wiem na co do konca zwracac uwage, nie mam porownania z innymi sklepami tego typu, ale ogolnie jako konsument jestem zadowolona. dlatego wracam tu dodac swoja opinie. PS bardzo pomogli mi tez swoimi kursami DIY, do tej pory projektujac bizuterie trudno bylo mi sie na cos zdecydowac, ogladalm ciekawe prace, ale nie wiedzialam jak sie do nich zabrac, co to dokladnie za sznurek itp. fajnie ze wymieniaja co konkretnie jest potrzebne, ze jest do tego wygodny link

Gość KaśkaK
pasart jest spoko. kupuję tam od roku i nie mogę powiedzieć złego słowa. raz się zdarzyło, że zamienili mi zawieszki, ale bez problemu dosłali to co miałam dostać. tej złej nie musiałam odsyłać, także mam dwie :p. ze wszystkich sklepów mają najwiekszy wybór, takze jak mam cos do kupienia, to zaczynam od nich.

Gość gość
Dwa razy składałam zamówienie, płatność przy odbiorze i jestem bardzo zadowolona, pierwszy raz zamówiłam duży gotowy zestaw startowy, był naprawdę ogromny za stosunkowo niską cenę, za drugim razem uzupełniłam go sobie i towar był zgodny z zamówionym. Jestem tylko rozczarowana narzędziami ( cążki) ale to raczej wina producenta a nie sklepu.

Gość gość
Ja jestem tego zdania, że najlepiej wykonać sklep internetowy u profesjonalistów zajmujących się tworzeniem stron internetowych z wykorzystaniem technologii PHP i CSS3 sklepy internetowe Poznań http://greenview.org.pl/sklepy/

Gość Angelika

Ja osobiscie nie polecam, wyjatkowo nieprzyjemna obsluga.