Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnica............

zazdrosc w pracy

Polecane posty

Jestem straszna....Zawsze musze byc pierwsz, wygrywac, osiagac najlepsze wyniki w pracy.Jezeli dzieje sie inaczej, zzera mnie zazdrosc....Nie umiem znoscic porazki.Jak z tym walczyc?

Gość róża2424
nikt Cię nie będzie lubił! Będą gadać o Tobie za plecami. Jak będziesz miała problem, nikt Ci nie pomoże ,bo przecież Ty wiesz najlepiej! Zmień to w sobie. Albo popracuj z lepszymi od Ciebie. Zobaczysz jak Cię traktują, albo będą tacy zazdrośni jak Ty, albo spotkasz się z życzliwością. Powodzenia. P.S Zmieniłam pracę przez takich jak Ty, większość ludzi lubi otaczać się współpracownikami sympatycznymi.

cierpisz na perfekcjonizm, podobnie jak ja, ale ja juz sie troche z tego wyleczylam, zrobic cos na 90% a nie na sto nie znaczy gorzej, a bedziesz zdrowsza psychicznie.

Nie uderza to w moich wspolpracownikow. Poza tym pracuje w rozwoju rynku- sprzedazy, wiec rywalizacja jest na codzien...To jest moj problem, z ktorym musze sobie poradzic niestety...To uderza tlko we mnie, bo zazdrosc potrafie swietnie kryc.Wrecz wstyd mi za sama siebie i za te uczucia, ale to silniejsze niz ja. Nie pokazuje po sobie, ale zzera mnie w srodku...Paskudna cecha...