Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemkobieta

facet starszy o 22 lata czy mnie kocha?

Polecane posty

Gość jestemkobieta

witam chcialabym zwiazac sie ze starszym o 22 lata facetem ja mam 26 on 48 jestem juz po studiach on rozwiedziony ma 2 dzieci od 5 lat jest sam po rozwodzie z zona byl z jedna kobieta 3 lata mieli dziecko - ona wyjechala i go zostawila ma juz meza. Nasza znajomosc trwa 3 miesiace widujemy sie kilka razy w miesiacu. Wszystko co robi wskazuje na to ze mnie kocha ale jak sie utwierdzic w tym czy to jest prawdziwe uczucie. Dodam tylko ze jak sie poznalismy to miala byc tylko przygoda ale tak jakos cos poczulismy do siebie powiedzial ze chce byc ze mna zamieszkac razem zgodzilam sie ale powiedzialam ze musi poczekac(moja praca) i jak do tej pory czeka mam jescze miesiac by wszystko przemyslec - dodam tylko ze bycie z nim oznacza dla mnie przeprowadzke i zmiane pracy kocham go ale boje sie Poradzcie cos

Gość nie ma nie ma wody na pustyni
ni masz wyjścia , idz na całość

Gość jestemkobieta
prosze panie o podobnej sytuacji o wypowiedz :)czyzby nikogo takiego nie bylo

Gość psychologia ogólna zpasometrią
pewnie są , ale z jakiej racji maja opisywac swoje prywatne życie byle komu

Ja jestem w stanie zaakceptować mężczyznę starszego ode mnie może tak do 13 lat.nie więcej.ale jeśli go naprawdę kochasz,to nie zastanawiaj sie.miłość czasami nie patrzy na wiek

Przepraszam,napisałam trochę nie na temat;-) może porozmawiaj z nim tak szczerze co on czuje do Ciebie.jeśli będzie chciał kłamać poznasz to po nim. Ale często tak jest że tacy po czterdziestce szukają dziewczyn 20 lat młodszych po to żeby sie dowartościować lub pochwalić sie przed znajomymi

Gość jeśli kochasz może się uda
facet w tym wieku już wie czego oczekuje od życia a do tego jesteś taka młodziutka, myślę że może się udać tylko czy ty czasami nie szukasz taty,oparcia,opieki bo życie to nie bajka ,to trudne chwile, walka z otoczeniem (w waszym przypadku),różnice poglądów,różne potrzeby,zastanów się ,przeanalizuj wszystkie za i przeciw,jeśli jesteś pewna wyboru to ok, jeśli masz wątpliwości to odpóść

Gość dupa_bez_kantów
...trąci nekrofilią :P Ale ma swoje dobre strony za 15 lat on będzie starym prykiem, a trzydziestki są w cenie :P

Gość elzbietka ff
fececi po 50 tce to czyści egoiści, nie znają uczuć tylko zdrady i zabawy

Gość aga1011
To jest duza roznica wieku, ale 48 lat, to jeszcze nie jest stary facet. Uwazam, ze taki zwiazek, zwlaszcza, ze facet jest wolny moze sie fajnie dla obojga was zrealizowac. pytanie, czy ty tego chcesz? Czy on cie kocha...? well, na razie moze byc bardzo zauroczony...ale za kilka miesiecy byc moze uczucie rozkwitnie. Jezeli czujesz, ze mozesz byc z nim szczesliwa, przeprowadz sie.

Gość jestemkobieta
ja go naprawde kocham on mnie chyba tez dziekuje wszystkim za rady i pozdrawiam

Gość walnięta jestes czy co ?
stary facet który móglby być twoim ojcem ? się zastanów ? poza tym co to za facet który szuka młodszej o tyle lat ? jakiś zboczenie c ?

Gość Misiaku
Mozliwe, ze kocha. Mozliwe ze jest tylko to zauroczenie. Nikt tu Ci nie odpowie. Moj kocha. Inaczej nie wytrzymalby ze mna.

Gość jestemkobieta
ani on mnie ani ja jego nie szukalam tak przypadkiem wpadlismy na siebie

Kocha Ciebie jak wspomnienie młodości. A czy pojawiła się miedzy Wami erotyki i seks? No bo z tą fizyczną bliskością może nie być za rewelacyjnie...

Gość she2x
Dziewczyno nie rob tego, bo bedziesz zalowala:O to jest 22 lata, czaisz??? Kiedy ty sikalas w pieluchy, to on juz od paru lat byl doroslym czlowiekiem. Moj tato ma 50lat i mimo iz jest zadbany i przystojny, to w zyciu nie moglabym zwiazac sie z facetem w tym wieku:O Jestescie na zupelnie innych etapach w zyciu!

znasz go 3 miesiace, spotykasz sie z nim zaledwie kilka razy na miesiąc ? nie szkoda Ci zycia na takiego faceta? (no chyba ze jest bogaty i widzisz w nim jakas przyszłość)

Gość pokocha cię pokocha masz
to jak w banku, ale najpierw oboje przejdzie badania psychiatryczne, bo coś nie halo z waszymi główkami........

Gość Ukryty sponsoring
On daje jej kasę i zapewnia stabilizację, ona mu swoje ciało i pomoc w domu.

Gość edrgthyuyktjth
pod warunkiem że jestes bogata

Gość jesteś już stara dupa
to się wiele nie zastanawiaj tylko bierz co ci los podsuwa.

Gość jureczekon
Jak nie masz powodzenia to chyba się zdecydujesz na to, bo w twojej wsi stara panna to wstyd !

Gość Grilka niezalogowana
moj tate ma 48 lat, ja 24. nie wyobrazam sobie faceta w tym wieku. zaraz bedzie mial problemy z erekcją itd. nigdy !! nigdy !!!

Gość ja pier**le
zapytaj wrózke jest ich pełno na kafateri ?

Gość powodzianka-2010
słuchaj, przeczytałam twój post i reszty wypowiedzi juz nie. Napewno jestes nim zauroczona, nie watpie. On tez napewno zachwycony- nie dziwie sie- 48 latek wyrwał młoda- to sukces. Ale: skończ to! Ja mam lat 41, wiem juz co nieco o zyciu.... uciekaj i zapomnij.....Życzę Ci szcęścia na całe życie, ale z równolatkiem. Ta miłośc nie ma racji bytu na dłuzsza mete.

Gość Karollkaaaaa
Znacie sie trzy miesiace i juz sie kochacie:):):) Ok, moze i tak. Ale nie rozumiem, jak mozna po tak krotkim czasie planowac wspolna przyszlosc? Obawiam sie, ze on szuka mlodego cialka, a ty tatusia:)

Gość jestemkobieta
nie lece na jego kase bo wcale nie jest bogaty jesli chodzi o seks - jest cudownie - o wiele lepiej niz z niejednym rownolatkiem

Gość anioł...ek
przez rok byłam z mezczyzna starszym ode mnie o 23 lata,nam sie nie udalo ale to byly najpiekniejsze chwile w moim zyciu.Sprobuj!!!!

Gość art123
niech on zmieni pracę , Ty sobie świata przy nim nie ustawiaj, poza tym on już ma zbyt dużo dzieci aby chciał je mieć z Tobą, jest za stary, ma prawie 50 lat, dla niego to dar los dla Ciebie strata , zazwyczaj wchodzą w to kobiety bez perspektyw- należysz do nich?

Gość można kupić dziewiczą vaginę
przynajmniej nauczy cię stawiać kutasa bez viagry.