Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartuś80

PIELUSZKI DADA ??

Polecane posty

Gość Bartuś80

CZesc Chce kupic maluchowi pieluszki dada ale nie wiem które sa nieceratkowe.Moze któras mama uzywała i mi pomoze z wyborem

Gość wszystkie dada sa
nieceratkowe ceratowe w biedronce nazywaja sie inaczej-fifi czy jakos taki

dada są ok ale te fifi kupiłam tylko raz - pierwszy i ostatni. strasznie odparzają.

Gość a ja lubie truskawkowe
dada sa ok,kupuje je

Gość ewelina318
Moja córa używa DADY od urodzenia, są ok

Gość dominikaO
my przez 3 miesiące od narodzin synka używaliśmy pieluszek firmy pampers a gdy skończył 4 miesiace kupiliśmy dada. syn ma 16 miesięcy i nadal ich używmy. ani razu go nie odparzyło, trzeba właściwie pielęgnowac skórkę maleństwa a nie dojdzie do odparzeń. polecam gorąco iż s a super i tanie :*

Gość ja tez ja tez***
polecam DADA a ceratkowe odradzam jakiej formy by nie byly!

Gość ryrjghf
jagoda a le Ty głupia jesteś... ostatnio na jakims topiku pisałaś, że nie jesteś z nich zadowolona, bo twój mały miał po nich odparzenia...a teraz wielce zadowolona jesteś...może to dlatego, że zamiast 3 zużywasz 4 na dobę...

Gość ryrjghf
a ja dady nie polecam...

polecam i pieluszki i husteczki rewelacyjnie mokre sa nie uzywam zadnego kremu do pupci bo te husteczki wystarczajaco nawilzaja pupcie jeszcze nie mielismy zadnych problemow ze skora:)

Gość jidddibk
Dada największy szmelc jaki w życiu widziałam, użyłam jednej a reszte wyrzuciłam do śmieci. Jak możecie być z nich zadowolone. Biedronkowe gówno

ryrjghf jagoda a le Ty głupia jesteś... ostatnio na jakims topiku pisałaś, że nie jesteś z nich zadowolona, bo twój mały miał po nich odparzenia...a teraz wielce zadowolona jesteś...może to dlatego, że zamiast 3 zużywasz 4 na dobę... " KTOS sie podszywa pod moj nick i plecie jakies bzdury . Raz kupilam dada i juz nigdy nie zrobie tego bledu. Przeciekja , pupa odparzona. :P

wszystko skopiowałas i wleilas ale zapomnialas o jedym szczególe - e mailu ty żalosna podszywaczko! :o

każy kto mnie zna wie ze to ja jestem prawdziwa jagoda :) głupki nie potrafia dostrzec rzeczy oczywistej! :D

Gość ja też uważam że
jagoda **** to podszyw i to jeszcze tak głupi że po polsku nie umie pisać:-o co jak co ale jagoda 369 nigdy nie robiła blędów ortograficznych.

Gość Bartuś80
Dziekuje za odpowiedzi ale jestem zdziwiona ze nie było mnie tu od pierwszego wpisu a potem ktos pod moim nickiem wypisuje wulgarymy.Nie wiem komu to sprawia przyjemnosc :(