Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyszyszka

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość szyszyszka

hej wszystkim spoznia mi sie okres juz 2 tygodnie, wczesniej zdarzało mi sie miec nieregularne miesiaczki ale to byly wahania gora 3-4 dni, z moim facetem jestesmy zwolennikami stosunku przerywanego i od 3 lat nie mielismy w zwiazku z tym problemow..az do dzis... poza tym ze spoznia mi sie okres mam straszny slinotok, chce mi sie spac, najlepiej to cały dzien przelezalabym w łóżku nic nie robiac za to w nocy nie moge zasnac ;/ zastanaiwaja mnie równiez dziwne bóle w podbrzuszu - takie jak przed okresem i straszne ilosci białych upławów wizyta u ginekologa zaplanowana na czwartek, ale jescze zzamierzam zrobic test -mysle ze w poniedzialek...jesze czekam na okres ;/

Witam. Ja zrobiłam test dzień po terminie spodziewanej @ i juz był dodatni. Dwie grube krechy. A teraz to juz 14ty tydzień. Także chyba wypada ci pogratulować. Zrasztą sama zapewne wiesz ze stosunek przerywany to nie zabezpieczenie.

Gość juliaaaaaaaaaaaaaaaa
Białe upławy to jeden z objawów ciąży, resztę możesz sobie wmawiać.

Czesc :) ja mam dzis 34 dc i caly czas mnie boli w podbrzuszu tak jakos dziwnie :| a @ nie ma i caly czas mam taki bialy sluz ale sie nie ciagnie jest tak jakby nieco suchawy

Gość szyszyszka
wiem, ze stosunek przerywany to nie zabezpieczenie ale pierwszy raz o 3 lat spoznia mi okres ;/ chyba zrobie go jutro rano po przebudzeniu ;/

Gość Sweetka_laleczka
test można robić już dzień po spodziewanej miesiączce. Nie musi być on dodatni... brak miesiączki może też być spowodowany Twoim stresem ;) Mimo to życzę pomyślności, i poinformuj nas o wyniku.

JESES W CIAZY !!!!!!!!!!!!!!!! ja tez mialam takie objawy i mi sie chcialo spac... stosunek przerywany-gratuluje wyboru....

Gość szyszyszka
nie planowalismy dzidziusia jeszcze ;/ poza tym oznaczałby on duza rewolucje w naszym zyciu ; ja jestem z mazur, chłopak z krakowa ale jezli test wyjdzie pozytywnie bedziemy szczesliwi :) co do wmawiania sobie objawów to rozumiem ze mozna wmowic sobie jakies zawroty głowy czy wymioty ale ja sobie bolu brzucha, upławów i nadmiernej produkcji sliny nie wmawiałam poczytałam wczoraj o objawach wczesnej ciazy i poprostu potwierdzilo sie to z moimi objawami

Gość Sweetka_laleczka
no to Gratulacje :) Teraz się tylko cieszyć.

Gość Sweetka_laleczka
a po co jej to ?

Gość szyszyszka
hehe wabiki na mezczyzn hehe fajne :D :D

ciekawe jak to bedzie ze mna :) moze tez nam sie udalo tym razem :)

Gość szyszyszka
hyba na nowego tatusia jak tez zdezerteruje ;ppp

Gość szyszyszka
chyba* i ten* sorki za literówki

Gość szyszyszka
własnie zorbilam test negatywny nie jestem w ciazy... ale skad te objawy??

Gość szyszyszka
wlasnie zrobilam kolejny test tym razem wyszly dwie ale bardzo słabe kreki nie wiem co o tym myslec okresu nadal brak a w nocy obudziałam ze tak "zalana" ze myslałam ze to on ale okazało sie ze to byla biała wydzielina ;/