Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoranneSlonce

Jestem atrakcyjną dziewczyną,a...

Polecane posty

Gość PoranneSlonce

Mam problem. Gdy wychodzę z facetem gdziekolwiek, wydaje mi sie,że on patrzy na każdą jedną którą mijamy, jak ma dekolt to wydaje mi sie,ze tam jej patrzy. Jak idzie gdzies sam to w sumie jestem pewna,ze sie oglada za innymi. Jestem atrakcyjną kobietą, gdy idziemy razem , on często sie denerwuje, gdy jakis facet na mnie patrzy zbyt dlugo. A ja cierpię na swoje paranoje :-s

Gość PoranneSlonce
No wlasnie, w tym caly problem...

ale to twój problem nie jego:) więc zrób coś z tym ,bo zamęczysz siebie i faceta

Gość PoranneSlonce
Prędzej sama siebie, bo facetowi o tym nie mówię. Nie wiem co zrobić. Czasami sie czuje jakbym jakas nienormalna byla :s Bo sobie wmawiam takie rzeczy.

myślisz ze każda może go mieć skoro ty go zdobyłaś? walcz z tym ,jak ci bardzo źle to idz do psychologa

Gość PoranneSlonce
Myślę,że on się ogląda za każdą. Taki mój problem. Jeśli chodzi o psychologa, brałam to pod uwagę, niektórym ta sytuacja może wydawać się śmieszna,a dla mnie jest naprawdę problemem.

to czy jest śmieszna czy nie,nie mnie oceniać. Samo patrzenie na atrakcyjne kobiety nie jest niczym złym,ponieważ faceci to wzrokowcy tak mają i tego nie zmienisz.(gdyby tak nie było nie patrzyliby także na ciebie --;) ) czy zostałąś kiedyś zdradzona?

Gość PoranneSlonce
Zdradzona, tak. Będąc w pierwszym poważnym związku. Nie chodzi tu o seks, ale o całowanie się z inną kobietą.

no to już wiem w czym problem długo z nim jesteś?

Gość PoranneSlonce
Z tamtym facetem , który zdradził już nie jestem. Z teraźniejszym facetem jestem przeszło rok.

a dał ci powód byś poczuła się niepewnie? może powiedział coś co zakodowałaś w głowie i wyolbrzymiłaś?

Gość PoranneSlonce
Wiesz, mój były facet zanim zakończyłam tamten związek zmienił się. Pojechaliśmy razem na wakacje, na początku było cudownie,a później zaczął komentować inne panienki, że ta ładna, że ta fajna,że zaraz pójdzie do tamtej. Na początku odbierałam to jako żart, później było inaczej, zaczęło mnie to denerwować i on o tym wiedział. Mówiłam mu jeśli chcesz to idź do niej. W głębi serca bolały mnie jego słowa i tak mi zostało może... Bo jaka kobieta chcialaby słyszec co chwile o innych ,ze to ma fajne, tamto... A sama nie usłyszec nic milego od swojego faceta. Mój obecny partner jest inny, słyszę od niego miłe rzeczy, denerwuje sie,ze ktos dluzej na mnie spojrzy na ulicy, co jest zabawne i mile, bo jest zazdrosny. Ale problem we mnie siedzi. Nie rozmawiam z nikim o tym...

problemem jest były ,nie obecny facet musisz postarać się zapomniec o tamtym,to że on był dupkiem nie oznacza że kazdy jest taki sam. Twój obecny zachowuje się fair,okazuje zainteresowanie,jest troszkę zazdrosny,wiec tak naprawdę NIE MASZ powodu by czuć sie nie pewnie. Powinnaś się cieszyć ze znalazłaś fajnego faceta.

Gość PoranneSlonce
Przez tamtego mam nerwicę. Muszę się jakoś podnieść, zamiast się poddawać, wstać... I żyć normalnie. Teraz muszę już iść. Dziękuję za 'rozmowę'. Twoje słowa na pewno pomogły... Życzę Ci miłego dnia, jak i udanego weekendu.