Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hlblj

twierdzi, że jest mną zainteresowany, ale w ogóle tego nie widać. o co chodzi?

Polecane posty

Gość hlblj

poznałam jakiś czas temu SUPER faceta, bardzo mi się spodobał. mniejsza już o szczegoły, ale doszło do tego, że stwierdził, że mu się podobam, że chciałby się ze mną pospotykać, że myślał o tym od dawna itd. ja oczywiście nie przesadnie ochoczo, ale się zgodziłam. od tego czasu. jako że jest bardzo zajęty (w to wierzę) spotkamy sie dopiero za parę dni (tydzień po jego "deklaracji") trochę długo, ale nie mam z tym problemu. tylko że do mnei nie pisze, nie dzwoni, nic! umówiliśmy się na przyszły tydzien, ale nie robi nic, by podtrzymać w trakcie tej przerwy kontakt. o co chodzi? zna to ktos? ze facet mowi jak to niby wielbi, ale w ogole tego nie pokazuje po sobie? bo ja mam wrazenie ze robie z siebie idiotke sobie cos wkrecajac :/

wiesz moze po proastu chce cie zaliczyc i tyle, powiedzial ze mu sie podobasz, to mysli ze juz jestes cala jego i nie musi nic robic

Gość hlblj
to typ troche niesmialy, wiec bardzo watpie. czy istnieje takie prawdopodienstwo, ze facet naprawde mnie lubi, podobam mu sie, mysli o tym, ze cos moze moze przy sprzyjajacych wiatrach z tego wyjdzie, a jednoczesnie nie czuje checi utrzymywania ze mna kontaktu? zaklada ze to spotkanie wyklaruje cos konkretnego i wtedy sie zmieni? bo jesli nie to ja w ogole nie chce sie z nim spotykac i tym bardziej nie chce sobie nic wkrecac :)

Gość ja powiem tak .....
hmmmm no to rzeczywiście dziwne i jakoś nie szczególnie się stara ale zaczekaj do spotkania i zobaczysz jak będzie w trakcie i po ....może się facet rozkręci :D

Gość ja powiem tak .....
co najwyżej dzień przed napisz do niego smsa czy Wasze spotkanie jest aktualne

Gość Centka 88
Niektórzy lubią czasem tak tylko od czasu do czasu powkręcać partnerkę, by za jakiś czas przyjść z kwiatami i sprawić jej wielką radość. Ktoś wyżej bardzo trafnie napisał, poczekaj, jak wróci i zobaczysz, czy się rozkręci... :) Pozdrawiam i cierpliwości życzę :)

Gość jaciprawde powiem
to oszust matrymonialny, na pewno w inne dni ma inne

Gość hlblj
bo ja juz zaczelam zdecydowanie tracic entuzjazm... myslalam sobie, kurde, moze wtedy imrezowy alkohol podgzal mu krew i stad te deklaracje. ale zobaczymy w takim razie, wrzucam na luz i bede czekac. tylko wiecie... no jest OD ZAWSZE sam. a to bardzo przystojny facet, tylko taki aseksualny troche w zachowaniu. cos mi tutaj nie gra :)

Gość ja powiem tak .....
to że przystojny facet nie miał jeszcze dziewczyny nic nie znaczy może jest nieśmiały ?..albo nie był gotowy na związek ?...być może alkohol spowodował że się ośmielił ....co najwyżej tak jak wspomniałam wyżej napisz dzień przed smsa czy spotkanie aktualne i zobaczysz co odpisze